Magica de Ella!

Glömde ju att berätta...

Tidigare idag såg det ut som Ella vinkade...men det var inte så säkert.
Men så gjorde hon det igen på kvällen, när hon låg på golvet. Vi sjunger lite bl.a. om att vinka o säga Hejhej! Å då vinkade högerhanden o framför hennes ansikte så hon tittade liksom på den o undrade lite vad den gjorde.

Så hon vinkar liksom med högran när hon ser att vi vinkar...fräckt va!

Grön av avund?

384148-262
Ella o hennes mossa...the fashion police gråter av glädje?

Idag har vi lagat mat! Vi skulle få middagsgäster jag o ella...Malin o barnen skulle ju komma! Men Malin är hemma o krääääks...
Men vi lagade mat o åt! Å sen bajsade Ella...återigen ett himlans kladd...från min sida dårå! Bajs långt upp på ryggen, Ella ska hållas på sidan NAAAAJ inte handen...äh, det kom inget...fortsätt torka...äh nu kom trasan i bajset...släng i badet, ny trasa ska blötas o tvålas...Ella ska hållas på sidan...NAAAAAAAJ bajs på leksak o uppe vid huvet!! Runt munnen? Pjuh, naj! Släng nästa trasa i badet, leksakerna i vasken, av med tröjan utan att smeta ut mer bajs...äh, bajs på handduken den måste av också...hon får ligga direkt på plasten en stund medans jag städar upp...naaaj inte kiss det finns inget som suger upp...ny handduk för uppsug...Ner med ella i badkaret där hon inte kan stå upp för hon halkar rundor, sitt ned o hoppas att det är bajsfritt!

Sen gick vi ut o bort till Gamlingarna...Ella sov utomhus o sov som hon brukade o vaknade således inte efter en halvtimme! Sen mat o fika hos Gamlingarna o sen kom Ellas fassa o hämtade oss med bilen för direktåkning till Ellas farmor o farfar.

Mer mat o umgänge hos Ellas farmor o farfar! O så eldning förstås!

Sen hemåt o vakenhållning av Ella. Ombyte o välling o skrik för hon var så trött...

384148-265
Ella o farfar eldar upp viktiga papper...

384148-264
Ella, fassan o farfar hänger vid brasan...

384148-263
Å så förstås ett solokort på bara Ella!


Badrumsaktiviteter!

Saker som Ella gör lätt som en plätt när hon ligger på skötbordet:

Åma å kråma sig o vänder sig...sketasnabbt o sketasmidigt!


Saker som Ella appselut inte skulle göra när hon ligge rpå en filt:

Åma å kråma sig...men däremot trycka armarna längs golvet så hon ligger blixtstilla!

BesiktningsElla!

Vi skulle ju iväg o kolla nya lägenheten o jag planerade in att Ella skulle äta, sen jag o sen skulle vi gå o då skulle hon sova! Det blev som vi ville, det blev en liten kille?? Ne, men planen funkade fast inte så länge. Efter en halvtimmes sovande så vaknar hon liksom till efter en stunds krånglade i vagnen. Börjar skrika o ha sig så jag får plocka upp henne lite. Sen vill hon inte somna om...låg bara kvar tyst i vagnen.

Så vet vi hur vi tar in Ella genom en ytterdörr som liksom inte går att ställa upp o har ett väldigt högt trappsteg o vi ska få med vagnen in! Först in med Ella o sätta henne i ett hörn sen ut igen o dra in vagnen...vips!

Vi var lite tidiga men vi fick gå in i lägenheten o SHOOOT...inte en endaste grön färg! Jag blev förvånad! Ella var glad o flörtade lite med killarna o tjejerna som var där o fixade...dom tyckte att hon var glad, hade go mage o var duktig när hon gick! O de betonade att hon var så himla glad!

Sen var vi klara med info o besiktning. Jag o Ella tog då oss en liten picknick i rummet o bytte blöja. Sen ner i vagnen o hemåt. Somnade i vagnen o vaknade på samma sätt som innan...helt konstigt!

Imorse fick hon förresten ägg...nog inte ens en tesked men lukten satte sig fint i hennes bajs!

Å nu lite mer reklaaam:

384148-254
Go o gla på väg till nya lägenheten...


Men på första kortet såg hon ut såhär...gör om gör rätt!


Den högra vita delen längst upp...där är vår balkong (innanför är vårt sovrum) o till vänster är fönstren till vardagsrummet.


Om någon skulle komma o hälsa på o vi inte har några möbler möts man av detta...


Å tar man några steg in i hallen kommer man hit...


Å så tittar man lite till vänster så ser man dörren in till Ellas rum...


Å så köket...men sen kommer vi ha både kyl o frys samt en spis!


Å längst bort i horisonten ser vi Danmark...vinkelrätt åt vänster ser vi Henke!


Ella har en timmes sovstund framför sig...jag har en lika lång promenaaaad...

I miss you!

Dagens endaste post var till Ella...från Kajsa! Kajsa som bor i jordbävningsstaden London (eller ja inte mitt i London mer som utanför).

Idag har Ella bajsat! Inte i blöjan... Men det är okej för jag brukar vara beredd på skötbordet så det kom på rätt ställe iaf...den FÖRSTA omgången! Den andra omgången hann jag tänka att Oh, vad konstigt hon låter...sen kom det mer skit. Jag kräääääks nästan av att plocka (vilket jag inte behöver när jag är förberedd) upp det. Men jag har inte så mycket val! Jag plockar o tänker att bara de inte trillar...jooorå! Två av tre trillar ut...
Allt fixas med ena handen (o papper!!) medans andra handen håller Ellas fötter så det liksom håller sig kladdfritt!

Menmen det var egentligen inte det jag skulle berätta...
Hon har ju slutat göra ljudet som man kan säga låter som en bil...hon bara sluta o nu kan hon nog inte komma ihåg hur hon gjorde. Men hon har hittat två nya! Det ena är som om hon spottar o det andra är som att hon säger massa T.

Idag ska vi gå upp till nya lägenheten för slutbesiktningen... Efter besiktningen ska vi få ha lägenheten i en hel halvtimme så jag tänkte hinna mata o byta på henne där då. Som premiär!


I tisdags när Ella o fassan myste lite i soffan...


I tisdags efter klädbyte...


Gissa!...


Gårdagens gråa klädsel...

image249
Gårdagen på nära håll!


Å så ska hon ha Inotyol på halsen...


Idag hittade hon själv till väskan o lite plastpåsar...

image252
Å så kortet från Kajsa idag!

Sång o sjukling

Både idag o igår var Ellas fassa hemma från jobbet. Snorig, hostig i febrig o eftersom han går under kategorin "man"...ja då förstår ni!

Så igår innan Ella o jag tog oss till babycaféet:

image244

På caféet var det lite annorlunda denna gången. Istället för sångstunden var det en babygudstjänst...helt okej men det var svårt att höra något eftersom de 25 barnen inte brydde sig så mkt. Efter gudstjänsten var det dags för fika o mat...inte så mkt fika för oss men mat för Ella! Å innan hon fick den klämde jag hennes finger mellan stolen o bordet...det gick väl inte helt obemärkt förbi. Lite tröstande o sen försöka lura ner lite mat för hon var nog lite trött. Hemåt igen o medans Ella sov kvar i vagnen hann vi att äta pommesfrites o chorizo...trevligt!

Mössan!

image241

Mössan beställd hos
www.nicoledesign.blogg.se

  

Klappjakt?

Det verkar som om Ella är på gång att klappa händerna!

Vi sjunger "klappa händerna när du e riktigt glad" samt "baka kaka"...o nu verkar det då som att hon klappar lite på egen hand.
Så det är lite motstridiga känslor...kul att hon lär sig men samtidigt jobbigt att hon tar egna initiativ!

Kolon pe!

Olika ställen.

Ella blev avsläppt hos sin farmor o farfar medans hennes päron fortsatte till möbelaffären där det till slut blev ett köksbord beställt!

När vi kom tillbaka så låg Ella i vagnen o sov...vi fick till o med väcka henne när det var dags för mat...kära baaarn!

Efter middag var det dags att sticka vidare. Nu allihopa till Ikea för att kolla sänggavlar...Ella tyckte inte på något sätt att det var roligt...inte vi heller egentligen men men.

Det blev ingen eftermiddagssovning, men däremot ett bad! La henne nu vid tjugo i åtta o det låter som hon redan har somnat!

Kort blev det inte så mkt idag...men filmer har det uppdaterats med!

   

Hej hej!

image237
Idag blir det bland annat en tur till Ellas farmor o farfar...
Ellas päron ska kolla lite mer på möbler...o hold your horses...vi kanske beställer också!

Forsatt goding!

Idag har Ellas fassa varit febrig o har därför inte varit på sitt jobb. Tråkigt att fassan är sjuk men roligt att ha honom hemma!
Det har varit en ganska lugn dag men vi har hunnit med promenad, tvätt o sockmålning...

För Ellas del så har det varit en ny grej idag! Yoghurt! Funkade förstås finfint. Sen den där barnmaten jag gjorde igår med fisk, kokosmjölk o krossade tomater...där fanns även en mängd vitlök...it smells!

Sockmålning var att måla med färg då på undersidan av sockan så den blev o-halkig...fiffigt värre, iaf nu innan vi har provat.

384148-236
Yoghurttest...check!


Sockmålning...check!

Vår alldeles egna goding!

384148-235

I veckan...

I måndags kväll kom (gammelmoster) Kajsa till Sverige o på tisdagen fick vi äntligen träffa henne! Kajsa kom på förmiddagen för att passa Ella en timma medans jag fixade annat. Sen drog vi alla + Ellas gamlamormor, till stan. Ella var lite trött så hon sov sig igenom hela stadsbesöket inkl. fikan...
(nu var det ju så längesen det var tisdags så jag kommer inte ihåg mer)
På onsdagen blev det ännu mer umgänge med Kajsa. Nu tog vi oss hela vägen till Väla...med buss! Ella skötte sig förstås exemplariskt. Satt fint i vagnen o åt ordentligt när det var dags för lunch...redig tjej!

   

Å så idag, torsdag. Mycket happening o lite fokus på Ella...om det var därför hon var kinkig eller bara lite off rent allmänt vet jag inte. Men idag har hon tittat på när jag har lagat mat till henne o sen till oss! Å så har vi haft besök av Ellas faster o varit ute på promenad med henne. Sen har Ellas fassa kommit hem tidigt för han var lite förkylningssjuk. När vi var på promand sov sig Ella igenom den o missade då både Stuart Baxter o Lars Ohly! Ella kommer förstås inte ha en susning om vem dessa är när hon kan läsa...men ändå! Kameran hade vi inte heller med oss...

(dagens bild är tagen då Ella var ilsk så skulle jag visa faster Anni att Ella blir glad bara hon ser kameran...vilket hon blev men när kortet togs hände det något åt andra hållet)(kan för övrigt inte se om bilderna funkar...men vi hoppas)

Inte på topp.

Sömnen under natten till idag var nog djup för Ella. Iaf fram till kl 00...å från då till 04 så var det inte många minuters sömn. Vilket gör att både hon o jag har en bit till toppkänsla under dagen...

Eventuellt kan vaknande bero på att hon har tjockt slem som fastnar i näsan eller så beror det inte på det! Vi vet inte. Men hon hade tydligen haft samma sovschema resten av helgen...med tanke på att helgen är slut nu så tycker nog båda Ellas päron att vi kan gå tillbaka till ordinarie sovschema!

  Inte riktigt på topp än dårå...

image226
Blev dock lite bättre senare på dagen...ser ni tänderna?!!

Å till o med innan gröten var det glatt!

Hela helgen!

Jag vet egentligen inte vad som har hänt i helgen för då har Ella o hennes fassa varit för sig själva! Medans jag har varit iväg o hälsat på bäbis, syskon o kompisar så har de två huserat helt själva...

O inte ens kameran fick de ha kvar hemma för att dokumentera detta.

Men Ellas farmor o farfar har varit här en stund både på lördag o söndag, det vet jag iaf!

Och imorgon kommer (gammelmoster) Kajsa! Hon ska vara i stan (o landet för den delen) alla dagar till torsdag så det kommer nog blir Kajsaintensivadagar!

Klockan är nu 20.36 och både Ella o hennes fassa sover...hoppas de båda sover riktigt djupt till imorgon bitti!

Kärt barn...

har många sidor!

Idag har varit mycket o kinkigt...
Sov en hel halvtimma på fm. Sov sen i 2,5 efter lunch. Å sen inget på em. Men vi hann med bad iaf! Så gött att hon gillar det även om vi inte har "övat" på simhall o sånt. Plaskar väldigt mycket. Sen har hon två små plastfiskar i badet som hon leker med (en röd o en blå). När hon får tag i den blå så lutar hon sig tillbaka o vill ligga på rygg o bita i den...
Jaa, det kanske inte låter så speciellt, men om man hade varit där så hade man förstått!

Sammanfattningsvis:

image223


Onsdag o torsdag

Igår kommer jag naturligtvis knappt ihåg. Men Ellas moster Lisa o hennes Rob åkte hem. Jag o Ella tog en snabbispromenad ner till stan för att hämta ut bilder. Annars var vi nog mest ute o gick i lägenheten...Ella o jag. Ella vill mest av allt hålla i fingrarna o gå rundor.
Skulle man få för sig att sätta henne ner så blir hon lite som galen! Skriker argt...lik sin fassa som ni märker!

Idag kom Ellas farmor på fm, precis när dagens andra bajsladdning hade torkats upp! Så jag sydde lite medans Ella o hennes farmor umgicks lite. Sen var det dags för Ella att äta min smaskiga lunch o efter henne tog jag o Ellas farmor en lunch på restaurang! Ella fick såklart följa med o hon fick även smaka lite kyckling...hon (Ella, inte kycklingen) skötte sig utmärkt förstås! Sen fortsatte Ella o hennes farmor på promenad medans jag tog mig hem o fortsatte sy.
De var tillbaka vid tre så då hann vi smaka av den kladdiga chokladkakan innan farmorn skulle åka hem igen o Ella skulle få middag.

Sen! Bara sådär så fick Ella sitta i vasken o plaska lite. Första gången... Det var nog uppskattat av henne iaf!

image218

     BONUS!  

Den lilla sjöstjärnan!

fådda, australiensiska paket...till Ella från farmor o farfar!
Överst från vänster: en blågul mössa som ella ska ha när hon hejjar på sverige! rosa ladder som hon kan lite senare, rosa solhatt som även skyddar i nacken!
Nederst ligger n vit body från Tasmanien o sen en hel soldräkt som skyddar mot solen som vi i vår tur chansar på att ella lätt kan bli grisskär av!

Hiskelig huvudrätt?!

Imorse när Ella kom upp så låg Moster Lisa o hennes Rob på golvet, spännande värre! Efter uppsnofsning blev det lite lek hos Lisa i "sängen".

När Ella lagt sig för fm-sömnen var det dags för Ellas mamma att hämta Ellas farmor o farfar, som ju har varit toklångt borta i sex veckor! De kunde förstås inte köra direkt hem utan kom inom o minsann om inte Ella var vaken precis när de var inne o kollade sängen...sicken tur!

Vet ju ej om hon kommer ihåg dem men det tog inte så många minutrar innan farmor tog henne o det gick bra...farfar tog lite längre tid, fick ju glo ett tag där först!

Lek med Moster Lisa

Lek med farmor

Mammas hemmalagade spaghetti o köttfärssås...


En liten aptitretare kanske?

image211

Ombyte förnöjer!

Välling, tvättning, klädpåtagning, frukost...kräks!

Ny kläder o lite lek innan dags att sova. Blev bara en timmes sömn, men det gick okej ändå! Efter lunch gick vi ut meddetsamma så hon fick sovit i vagnen en stund innan det var dags för babycaféet. Vi börjar bli lite tjenis med folket där o Ella får många kommentarer om att hon är så duktig på att gå och idag även en som sa att hon hade långa ögonfransar!
Sen lite middag innan vi går hemåt igen.

Utanför babycaféet ser jag att jag har ett missat samtal! Blir lite nervös när jag ser att det är kompisen Anna somhar ringt...kompisen Anna ska ha barn vilken dag som helst...o minsann om inte 'vilken dag som helst' var idag!! Hipp hurra för Anna idag!

Vi gick direkt bort till Gamlingarna för där fanns, förutom min kusin Elin, även Ellas moster Lisa o moster Lisas ragg Rob! Ella var dock helt däckad o låg o sov i vagnen utanför medans jag gick in o tryckte i mig lite kakor.

Sen hemåt o möta upp fassan...

Men imorse vid mack-ätningen:
image210
...följes som vanligt uppe från höger till vänster...

Den bästa av Nutella:or

image207
Man börjar kolla uppe till höger...kollar neråt...börja om uppe ett steg åt vänster...går neråt...så e man till slut framme längst ner till vänster!


På vägen hem från Gamlingarna somnade visst Ella till...det var bara Ella o hennes mamma som tog en kort promenad för att lämna tillbaka vantar...Ellas pappa var hemma o bakade pannkakor!

image209
En stunds nakenfiseri innan det var dags för baaaad!

Bildtillägg!

 
Lördagens promenad...

image206
Dagens! Gött att hon nu börjar skratt-le när jag tar fram kameran...

Lördagsspex!

Ella o hennes pappa var hemma o åt båda frukost o lunch innan de stack vidare till byn som rimmar på Bjuv! Där hade jag själv varit sen tidig morgon för att tvätta o städa.

Det hade varit en kort sovpaus för Ella på fm så hon var ganska trött när vi träffades. Ut på promenad meddetsamma! Vi skulle till Ellas pappas farmor o äta mat! Vi hade tänkt att Ella skulle somna i vagnen...det hann hon precis inte. Men efter lite koll av Ellas pappas farmors hus så blev hon trött igen o sov på golvet medans vi andra åt smaskig köttfärslimpa med smaskiga tillbehör...o allt det missade Ella!

När Ella vaknade hade även Ellas pappas mormor anlänt o det var den mormorn som sen fick köra vagnen när vi både hade ätit o umgåtts klart!

Då somnade hon i vagnen o fick stå ute o sova...

Sen stack Ella o hennes pappa tillbaka hem till storstaden medans jag gjorde klart o kom hem lite senare!

Det togs några kort men jag ooooorkar inte hämta kameran...

Spiderwoman?

Alla Ellas leksaker finns i en gammal byrå (ej vår). Vissa leksaker har legat där någon vecka längre än de andra. Idag när vi satt på golvet kom en JÄTTESTOR spindel krypandes på täcket. Fy fabian va äcklig den var! Jag har svårt bara att döda dem men jag hade nu inget val så efter att ha räddat undan Ella så fick jag mosat den med en förliten socka men jag kunde inte med att flytta på sockan sen så den får Adam ta!

Förutom läskiga spindlar så har vi lagat mat.

Sen har vi tagit det lugnt!

image202

image203

Del tre -sista för idag.

Mys i soffan efter sovstunden...nog mest mysigt för Ellas mossa!

Fassan har kommit hem o äntligen gröt!

Täcker numera upp lite mer av skötbordet...

Ute på lägenhetspromenad med fassan o får syn på mossan i soffan...

Lite tidsfördriv...

Å så äntligen vällingen...o Ellas päron hoppas på en sovande natt för Ellas del!

Del två -idag

Luncha...nötkött med grönsaker...

Oops! 'Håll i dig själv så ska jag bara ta koooooort'...

Sedär ja!

Å så från detta hållet!

Mycket saliv som rinner nu så det få bli haklapp utetider då Ella sitter upp...


Blir galet arg i vagnen så till sist ger jag upp...jag får skylla mig själv när jag glömmer napp...

Åh, en kamera...jag får se!

Ella o hennes gamlamormor!

Samma som ovan fast med lite galler mellan...

Torsdag 080207 - till att börja med

Eftersom kameran är tillbaka firar vi lite extra!
Så idag har jag fått se följande:Frukost...

Titta på tv samtidigt...

Även i färg...

Oh, tokigt! Ramlade framåt precis när jag skulle ta kort...

Så! Tjusig klänning idag...

O får Ella inte tillräckligt med uppmärksamhet är det bara att slänga sig bakåt så kommer någon o reser henne upp...förhoppningsvis får hon då tag i fingrarna o drar sig upp till stående för en promenad!

Medans jag dammsugar springer Ella efter i stolen...nu även utan halksockar!

Kameran är tillbaka!

Ellas pappa har varit ledig från jobbet idag! Så vi har varit ute på några utflykter o så...bland annat hämtat hem kameran!

384148-178

384148-177

384148-176

  

Valda delar!

Idag har vi varit hos Anton...Anton kan dra sig upp mot något, från sittande...men då visade vi minsann att Ella också har två tänder o så pratade vi inte mer om det!

Ella sov hela vägen till Anton o hela vägen från Anton...hos Anton var Antons storasyster Hanna nog det mest spännande att titta på!

Hemma igen så sov Ella vidare i vagnen i nästan en timme, då väckte vi henne.

Så åkte hela familjen bort o tittade på var vi ska bo om 1,5 månad o Ella sa inte så mycket så hon var nog imponerad!

Ikväll har vi badat.

Ingen kamera idag heller...ska försöka hämta den imorrn!

Måndag hela veckan...

Måndag o dags för besök nummer två på babycaféet! Inte riktigt lika många barn o föräldrar som förra gången, men ändå väldigt många...
Men förädrar menas i princip mammor...två pappor...varav den ena var i vår grupp, satt sidan om mig o Ella i ringen! Av tiden i ringen så spenderade Ella säkert 90 % av tiden med att GLO på denna pappa...han var nog bara en halv meter bort så det var liksom ingen tvekan på vart hon glodde...

Fick flera komplimanger om hur bra Ella gick...ja, när hon höll mig i händerna...men fånig som jag är så kunde jag ju inte ta detta utan sa istället något med Jasså? Men hon kan inte vända sig...

Idag på vägen tillbaka från caféet så gick vi ner om stan o lämnade in två bilder för framkallning. En till Ellas mormor o en till Ellas mammas moster (Kajsa you know)...se om vi kan komma ihåg att hämta ut dem också!

Sen på kvällen fick vi tjusigt besök av gamlamorbor Nils o hans fru Lina! Nils o Lina ska bli föräldrar i sommar! Deras lilla barn ska ganska så bestämt heta Stina!

Inga bilder idag heller eftersom kameran är kvar i byn som rimmar på Tjuv...
Men hon hade nästan samma kläder idag som för exakt fyra månader sedan...eller samma o samma...byxorna hade hon idag! En annan grön body o ett par andra sockor, med halkskydd.

image173

3 februari 2008

Efter frukosten var det till att dra till byn som rimmar på Tjuv. Få lite omväxling o tvätta. Ellas päron tänkte att Ella kunde sova sin förmiddagssovning där...synd bara att vi inte hade sagt det till Ella!

Ingen fm-sovning. Istället upp o hoppa tills det var lunchdags för oss alla. Sen hopp i vagn o ut på promand i byn. Ella sov o vi fixade 'present' till Ellas gammelmorfar som fyller 71 (sjuttioett) år idag! Sen sov Ella kvar utomhus i vagnen...två långa timmar sov hon!

Innan middagsdags vaknade hon o då packade vi in oss o kläder i bilen o åkte till kalasfikat hos gammlemorfarn. Där fanns det mest gamlingar...men även Totta o Elin. Totta är lite läskig tycker Ella...men Elin gick bättre men så tuggade också Elin tuggummi o vem kan motstå en sån fjortis?!

Efter varken kakor eller tårta till Ella så åkte vi vidare hem o inte heller blev det någon riktigt eftermiddagssömn.

Om hon sover riktigt bra nu hela natten så kanske det är dags o ändra sovrutinerna?

Bilder har tagits idag men kameran blev kvar i byn som rimmar på Tjuv...

I love Lund?

Idag har vi varit i Lund! Hälsat på hos Ellas faster Anni. Hon bor i en stor studentlägenhet men en som heter Hanna (precis som Ellas moster!)...
Faster Anni fixades god brunch med scones o fruktsallad! Ella testade båda o så fick hon sin egen lunch. Eftersom det bara blev en kort sovning i bilen ner så tog faster Anni med Ella på promenad...i nästan 2 timmar!! Ellas päron la sig på Annis säng...o vaknade när Anni o Ella kom hem igen!

Mer mat till Ella innan vi alla drog ner till torget o in på Subway för mat till Ellas päron...

Tillbaka till lägenheten igen o inpackning i bil.

 
På promenix med Anni i hennes lägenhet... sen kan man bli lite trött i bilen när man får nappen...


image172
Gröten e alltid lika uppskattad?

Justja!

Ella har vänt sig från mage till rygg...antagligen av misstag igen men ändå!

Såhär såg dagens outfit ut:

image169


Även lagt upp lite fler filmer...den ena, tagen idag, är för att visa hur hon "brummar" hela dagarna! Å då menar jag heeela dagarna!

Februaris första dag

Vi skulle vart ut en runda idag...vi till o med var ute! Men vi kom inte många hundra meter innan det började regna mycket o blåste gjorde det redan...så vi gick hem igen.

image167

Så hemma igen gick vi runt lite...det e väldigt mycket gå! Vi tröttnar ju lätt lättare än Ella... Skulle hon va lite kinkig rent allmänt så blir oftast allt himla bra så fort hon får stå upp, smidigt. Plastpåsar är ju bland det bästa för Ella...tycker Ella, inte vi!

Å så har vi myst förstås. Efter hon har haft sin sovstund så brukar hon få morna sig med nappen o filten hos mig (i soffan förstås!):

image168

För övrigt har Ella väldigt färgglada byxor på sig (från ellas pappas kusins barn!) så jag ska försöka ta ett färgkort på hela henne för hon kommer nog inte ha dem fler gånger...ingen knäppning i grenen så man måste ta av dom varje gång vi byter blöja...o det tar säkert 20 sekunder o time is money my friend!

RSS 2.0