Ellas polare Lusingen.

Ella o jag drar för gardinerna inför natten och Ella frågar:

- Va ska fassan göra?

- Han ska nog sitta vid datorn lite.

- Nej.

- Nähä, vad ska han göra då?

- Han ska gå ut med Lusingen. Dom ska titta på djuren på Skansen. Lusingen ska äta på pizzerian. Lusingen ska parkera på vår parkeringsplats, han har en rosa bil.


Så kan det va!

Apan, elefanten, lejonet eller ormen?

Ella har länge ätit yoghurt till frukost (och macka) men nyligen har vi bytt ut yoghurten mot filmjölk. Ella gillar filmjölk också speciellt om man strör kanel på!
De yoghurtar hon har ätit mest är små portionsburkar med olika djur/smak på, mycket underhållande!

I vilket fall som helst så imorse fanns där lite lite vaniljyoghurt kvar så jag blandade i det i hennes filmjölk o tog kanel på. Så när hon tog första tuggan så blev hon lite förvånad o sa "det ÄR yoghurt!" så jag sa att det fanns lite kvar som jag blandade i men att den nu var slut men Ella ville veta "vilket djur var det?".

Sättet hon sa detta på var så himla gulligt, svårt att förklara bara. Men förvåningen och tonfallet när det var yoghurt och sen när hon ville veta vilket djur ... åååh, det var bara så himla mysigt!

Ellas DILEMMA!Ella tittar på Lady o Lufsen. Något är riktigt sorgligt och Ella har svårt att hålla tillbaka gråten. Detta är andra visningen för dagen.

En helg sådär.

Jag har varit i Göteborg i helgen så Ella o Adam har varit hemma själva (om man nu är själv när man är två).

Rent allmänt så gillar ju Ella att ringa på telefonen även om just samtalet sen inte är så intressant. Dock har hon lärt sig att man kan lätt avsluta samtalet ... man säger bara "hej då!".

Igår (lördags) ringde dom iaf till mig och pratade och pratade och pratade. Till sist hade vi ju inte så mycket mer att säga till varandra så jag försökte med "ska vi säga hej då?!" ... det gick sådär. Men roligt att hon ville prata så mycket med mig!

Idag hämtade dom mig på stationen och Ella berättade genast hur gosig Lady (i Lady o Lufsen) är, men inte Lufsen. Ella vill gärna krypa in i teven och krama Lady, inte LUfsen. Ella o Adam har idag tittat på Lady- och Lufsenfilmen två gånger och varje gång inte L&L syns är det tydligen ett evigt frågande vad dom gör!

Ella undrar ju lite var jag har varit. Så jag berättar att jag har varit i Göteborg och träffat Jenny men att jag även hälsade på lille lille Vincent! Och då ville hon också hålla honom. Det är lite gulligt med tankte på hur galen hon kan vara när jag ger andra barn uppmärksamheten. Men men positivt iaf!


I nästa vecka är det dags för vårt första föräldramöte så Totta, Elin o Kajsa ska passa Ella. Spännande spännande. Farmor och farfar är ju på semester i Usa så vi fick lite panik först men det finns ju fler folk i släkten sen kom vi på!
Till helgen sen kommer Ellas moster Hanna o hennes Robin så det blir också lite spännande!

Men först är det dags för kyrkis imorgon!


---
Inga bilder har tagits i helgen ... varken på Ella eller nye Vincent.

RSS 2.0