Tjôôôôtaaaa!

ACH DU MEINE GÜTE!

Som Ella har pratat idag! Efter förskolan stack vi inom affären för att köpa lite frukt till Totta som ligger på sjukhus. Vi stannade nästan två timmar på sjukhuset och Ella var tyst några sekunder medans hon drack ...

Idag på lämningen på förskolan stod Ella i fönstret o skulle vinka men så verkade det hända ngt bakom henne o det såg ut som att hon slutade gråta, men så vände hon sig tillbaka ut mot fönstret o vinkade på mig, DÅ blev hon ledsen igen. Men det är ju skönt att det snabbt går över om hon får se ngt annat!
Hon hade sovit till 13.30 idag med så jag ska fråga imorgon om vi kan få ha önskemål att hon bara sover till 13.00

När vi var på parkering till affären slapp vi bli påkörda dessutom!

Det mest spännande på sjukhuset var det stora markeringarna för vilket plan man var på. "E" som i Ella och "2" som i två (eller åtta som Ella kallar den). Men även mycket om Gamlingarnas Molly och Tottas familjemedlemmar Stiffe, Elin o Adam. Lite om 'tefånen' som Ella kunde tänka sig att prata i. Ella fick låna nycklar så hon gick runt o låste lite. Sen gick vi en runda i korridoren och där fanns en himla massa att titta på!

Hemmavid när fassan kom hem så upprepades pratat för att berätta om allt som har hänt under dagen ...

När Ella har lagt sig (en halvtimme senare både idag o igår, 19.30) har hon legat en halvtimme o pratat om allt möjligt ... fröken Lillemor, Britneys Womanizer och andra olika saker!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0