Sense una Ella!

En dag med Lina o Stina. Vi åkte meddetsamma bort till Kyrkis där det bara var tre andra ungar. Sjöng lite försynt, lekte lite och fikade lite. Sen tillbaka till Stinas borg för lite sovning.

Två gånger på raken har de båda barnen sovit samtidigt i dryga timmen. Tidigare har det mer varit turordning på sovning, matning, lek och blöjbyte ... trevligt med synkronisering!

Vi försökte få ihop Ella o STina vid ett par tillfällen, tillsammans i olika vagnar. En gång gick det någorlunda bra men det var inga glada miner. Nästa gång började Stina gråta o Ella försökte sparka ut STina från vagnen ... Sen slutade vi att försöka.

Hos Stina finns ju Krumelur (kanin) o Ella sticker modigt fram sin hand vid nosen så att Krumelur kan snuffa. (ellas mossa är ju ganska så rädd för alla djur men visar modigt inte upp den sidan för ella ... men det värsta med djur är ju deras munnar) Ellas mossa står snällt o tittar på och pratar uppmuntrande med Ella ... fast egentligen skulle mossan bara vilja rädda Ella från dessa dödsleksaker!

När vi kom hem (för övrigt lyssnade vi bara på radion under bilresorna idag, det händer i princip aldrig) så var fassan redan hemma.

Bilder från idag finns på bilddagboken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0