Lugna Ella!

När Ella har verkat rädd för något (som till exempel i duschen när det kommer vatten i ögonen eller när hon träffar djur eller så) så har vi sagt "Det är lugnt".
Så är det något nu som Ella tycker verkar läskigt så intalar hon sig själv högt "Lugnt!", gärna i närheten av någon som hon kan klänga sig fast vid!

Idag har hon iaf använt Lugnt flera ggr o flera av dem här hemma fast vi har varit själv o det har varit som vanligt. Konstigt.

Annars idag så tog vi bussen + promenad bort till Gamlingarnas Molly som vi skulle ta en promenix med. Ella satt snällt i vagnen under hela tiden o allt som allt tog det nog en timme iaf. I skogen när vi var på promenad mötte vi två hundar som ville hälsa på Molly o då lät det ett par Lugnt! från Ella ...
Efter promenade med Molly gick vi hem till Gamlingarna så Ella fick lite middag innan det var dags för sömn o promenad hem.

Sen har vi varit hemma o lekt. Ellas fassa har kvällsmöte så det har bara varit Ella o hennes mossa.
Helst skulle Ellas mossa vilja gå runt med en midjeväska där hon skulle haft lite prylar som t.ex. kamera o mp3spelare så att hon hela tiden var beredd o kunde spela in när Ella underhöll! Men Ellas mossa har tur i oturen ingen midjeväska ...

Ella har ramlat in i ett skåp idag men hon blev bara lite kramig så vi kramades lite o sen lekte Ella vidare ... lite senare såg jag att hon hade liksom ett stort skrapmärke! Stackars barn ...

Här kommer några bilder från idag (de finns fler men i den gamla kameran o den ligger för tillfället sidan om Ellas säng o jag vågar faktiskt inte smyga in o rota):

 
Så här såg Ella ut när vi skulle åka bussen ... men hon är faktiskt inte så ledsen eller besviken som hon ser ut!


Aaah, fåglar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0