Tommy o Ella?

Dagen började som vanligt men efter frukost kom Annika! Annika är fröken (vi har kollat med Annika att vi får kalla henne fröken) på Ellas förskola och kommer vara den som har mest kontakt med Ella, utav de tre fröknarna (de övriga fröknarna heter Lillemor o David).
Annika stannade en timme o Ella påpekade ett par ggr i början att det faktiskt var Lugnt!

Ella visade väl inte upp sin bästa sida, det blev istället väldigt mycket gnäll vid mossan. Men Ellas fassa var fortfarande hemma från jobb så han rädda det hela.

Vi fick några papper att läsa igenom också, tills imorgon då vi har vår första dag där. Endast en timme men 8.30! Galet tidigt! Sen när inskolningen är färdig kommer Ella att gå från 9-14 tis-tors!

Annars idag har vi varit ute på lekplatsen en stund men det var galet blåsigt så vi skyndade oss hem till fruktsalladen istället. Ella blev galen när hon skulle äta bananen innan hon fick druvor ... men det gick till slut.

Sen råkade nog Ellas mossa somna bland Ellas kuddar o gosedjur på golvet ... men Ella lekte vidare (kanske för att det är lite av en rutin nu för tiden?)

Bilder för idag har lagts upp på bilddagboken.

Finns även några nya filmer på hennes youtubesida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0