Skitungen Ella!

Tillbaka till förr ... tre bajsningar på en dag!

In case jag glömmer: Ella använde "hon" helt själv idag. När vi var på pizzerian så hade Ella o hennes fassa ätit upp o pratade om att Mossan Äter och efter en tjugoåtta repetioner av nästan samma mening så sa Ella "Hon Äter".

Annars då? Ja, Ella o hennes päron har varit på en jättejättestor lekplats, nere vid vattnet. Ellas mossa åkte på en sån brandstege (läskigt värre och vi börjar ana var ella får sin försiktighet ifrån), ella åkte två sketastora rutschkanor, gungade lite och snurrade på några slags kulor.

O så har vi frostat av frysen. Först bära ut alla fryslådorna till balkongen ... med ella framför fötterna och sen fick vattnet finna ut i en långpanna. Spännande spännande men det krävdes en del övertalning för att hon skulle våga känna på vattnet men sen gick det jättebra och det skulle gärna plaska ordentligt ... då var ellas päron så glada så glada att vi först tjatade att hon skulle våga känna!

Sen har Ella ritat, eller så har hon tittat på när någon av hennes päron har ritat. Då frågar den som ritar "vad ska jag rita" så säger ella "Ehm, ehm Nåt"! O sen kommer det lite olika: Hjärta, stjärna, farmor, laban, labolina, boll, båt (alla i Stor/Liten) och nu har vi även nykomlingen "Pytteliten", den kan vara lite klurig men ändå rolig att höra!

Efter duschen (som Ella gjorde tillsammans med mossan) när ella låg och blev torkad kunde ella o mossan pussas jättemycket. Ella låg helt stilla ... flera gånger testade vi och sen fick vi ropa in fassan så han också fick pussas lite!

Bilder från dagen finns förstås på bilddagboken!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0