Om i fall i att Ella!

Vi har inte tagit några kort idag men vi skulle ha kunnat!

Till exempel när Ella o hennes mossa var på Väla. Ella fick kvitto, satt i sofforna, läste bok, sprang runt lite, åkte lite kundvagn, tittade på bebis, tyckte att en kille liknade sin mosters pojkvän Rob och så sprang vi i regnet bort till bilen.

Vi kunde ha tagit bild på när Ella sitter helt fascinerat av att se på gamla bilder på datorn, eller musikvideos på You Tube med Britney Spears (Womanizer), Rihanna (Disturbia), Pink (So What), intro till Tintin, Agnes (On and on).

När vi tittade på bilderna var det speciellt Tobbe vi skulle titta på. Tobbe är Ellas fassas kusin och Ella själv beskrev honom som söt och gullig. Tobbe fyller 35 år i år!


Eller så kunde vi tagit bild när Ella blir helt galen och hänger i sin mossas ben när mossan försöker laga mat. Ella ska Kramas (ha uppmärksamhet!) med Mossan och fassan duger inte till nåt.

Vi kunde också ha fotat när Ella för trehundrasjuttiofemtetusende gången kommer med Sångboken och vi ska sjunga. Fram tills sidan med alla ballongerna då pekar Ella ut den lila, prickiga, randiga och rutiga sen pekar hon vidare på genomskinlig och ljusgrön.

Men nu gjorde vi inte det. Fotade alltså, det andra gjorde vi.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0