Kalle Anka o Ella?

Jomen! Idag på förskolan var inte fröken David där utan istället fröken Kalle (som råkar vara sambo med fröken Annica) och det är ju faktiskt allmänt vedertaget att nytt folk är farligt och för att göra farligt folk mindre farligt så kan man sjunga en sång ...

Idag på förskolan var vi där på eftermiddagen, mellan 13-15. Det var bara tre barn så det snittade på 1barn/fröken. Jag lämnade inte med ett medvetet Hej Då, men jag förflyttade mig ett par meter bort och efter ett tag märkte Ella detta och markerade tydligt! Fröken Lillemor distraherar och efter fem minuter av tydligt skrik blev det tyst och sen höll Ella o Lillemor sig i lekrummet och kom ut efter kanske en kvart! Sen ritades det och tittade på traktorer och annat utan mossan, som förstås satt inom synhåll. Fast när Ella satt hos fröken Annica och tittade på traktorn kunde faktiskt jag gå runt och lite längre bort utan att hon riktigt brydde sig!

Sen är det mycket prat om "mossan snart" från Ellas sida så då pratar vi lite om att ibland måste mossan gå iväg men kommer igen ju!

Efter förskolan, där för övrigt Annica och Lillemor fick vars en kram o Kalle en slängpuss, så gick vi vidare till lekplatsen. Premiär där för att äta banan där (i gungan till o med) och vi stannade nog där nästan en timme så fassan kom direkt dit efter jobbet.

Till kvällsmiddag blev det spaghetti o köttfärssås och Ella åt som en galning! Läggdagsen blev fördröjd till halv åtta och det vart tyst direkt. Precis som igår faktiskt!

Bilder på bilddagboken!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0