Glad Ella

Ja idag har det mesta varit bra. Två korta skrik i vagnen för hon vill "flytta vagnen". Ellas mossa fattar ingenting men pratar vidare om att flytta vagnen o ella tystnar o vi sjunger lite istället!

På förskolan då? Ellas mossa tycker att det står stilla. Det händer ingenting. Ellas mossa vill strukturera upp lite! O Ella då? Jag hon är nöjd när hon kan vara sidan om sin mossa o leka samtidigt och går det inte att kombinera då väljer hon oftast mossan. Idag var det fruktstund. Ella åt banan o smakade på ett äpple men äpplet var inte gott.

Men vi kör på som vanligt. Idag och imorgon är det 1,5 timme förskola och i nästa vecka ökas tiden. Vissa av barnen var lite mer gnälliga idag där men Ella var glad hela tiden! Efter förskolan gick vi till gungorna och Ella gick runt lite i snön och vi ritade hjärtan o munnar i snön!

Blev nästan 2 timmars sömn för Ella sen och hon var klurig att väcka (vilket märks nu på kvällen när hon inte somnar lika snabbt).

Ellas fassa kom hem när Ella  o hennes mossa skar upp till sallad fast Ella sa till sin fassa att mossan lagade sås, päror o gamla lingon! O så kom Ellas farmor också! Fassan skulle iväg på ngt rallyjippo så farmor kom o sällskapade!

Lite bilder idag men denna var nog bäst:

Kommentarer
Postat av: Moster-moster Cornelia

Hej Ella!

Du verkar helt normal kan du hälsa moschan. Man vill vara nära sin morsa när man är på dagis, det är nämligen så kort tid man får det. Sen kommer det en dag när morsan inte är med hela dagen, det är då du ska skrika när du blir lämnad...För varför ska din morscha ha det annorlunda än vad alla andra morsor har det???

Snart vill jag träffa dig igen, jag tänkte antingen kommer jag till dig eller så kommer du till mig, ja med din mossa o fassa förstås :O)

Tills vi hörs nästa gång.

Stor puss o kram från mej

2009-02-05 @ 22:31:57
Postat av: caroline

Ella hälsar att let's kombinera - lite i halmstad o lite i helsingborg!

2009-02-06 @ 19:23:15
URL: http://kommenteramera.blogg.se/
Postat av: Moster-moster Cornelia

när ska vi ses då?????

kramen till er alla

2009-02-08 @ 12:55:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0