Ellas brunch!

Ellas faster sov här en natt och dagen efter körde vi ner faster Anni till stan för att hon skulle äta brunch. Detta var för ett par veckor sedan. Idag sa Ella 'Brunch' ... eh, ja?! O så tog det ett par sekunder innan Ellas mossa hängde med och vi drog hela historien ett par gånger! Sen skrattade Ellas mossa hela den dagen.

O förskolan då? Ja, Ellas mossa tog en tur på toaletten ... Ella eldade upp två förskolekamrater som skrek ikapp med Ella. Så Ellas mossa gick in igen. Ellas mossa blir stressad av att tre personal ska ha hand om så många skrikande barn. Men men det får väl ta sin tid då och Ella får väl skrika. För när jag är tillbaka igen så är det inte så att hon klänger sig fast som att jag skulle gå iväg igen, utan allt är som vanligt när jag kommer tillbaka. Och det är ju skönt iaf!

På eftermiddagen satt vi i päronens säng. Ella satt och mossan låg ... Ella pusslade o mossan "skannade ögonlocken". Trevliga femton minuter det där!


Varför leka utanför badrummet när det går så bra att få plats där inne?


Inte läggdags men Ella ville klä av sig alla kläderna (o då får Ella det förstås) och så gick det faktiskt att lura på henne en morgonrock istället!

--- --- --- --- --- ---
Uppdatering ang napp- och filtsläng från sängen. Det blev några släng under natten, annars blev det tyst igår efter inlägget var skrivet. Till detta inlägg har det slängts napp o filt 1 gång men nu har det varit tyst länge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0