Ella busar i fabriken!

Kära barn!

Idag var det strålande sol så då passade vi på att prova vår Busfabrik. Tanken med att det skulle vara lite folk stämde, gött! Tanken med att Ella skulle sova en timme på sin middagssovning stämde inte!

Ella tar det ju gärna lite lugnt i början när hon kommer till nya ställen. Det går ju bra. Bara det att på detta ställe blev Ellas päron galet taggade ... vi ville göra ALLT på en gång!
Ella var lite trött märkte vi och det var en del protester men allt som allt var det nog väldigt lyckat! Hon tycker förhoppningsvis det är roligare (o mindre farligt) nästa gång. Till exempel fanns där två karusellhästar med vagn som stod helt stilla tills man tryckte på en knapp ... GAAALET! Så ibland ville Ella gå o klappa på hästen men då skulle hästen så klart vara stilla.

Ett billigare, och lika kul alternativ för Ella, är nog att besöka ett McDonaldslekrum ... men Ellas päron hade jätteJÄTTEroligt!Just det! Det fanns jättestora djur där inne. Elefanter, giraffer, noshörning och sådana ... men dom var klart också läskiga fast Ellas päron gick fram o klappade och sa att de bara var på låtsas och leksaksdjur.

Men att få på armbandet när man gick in ... Nemas Problemas! Dessutom fanns det ju jätteroliga förvaringsskåp med nycklar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0