Älla?

Igår kom Ellas farmor o farfar en runda. O medans det fortfarande går alldeles utmärkt att springa o hänga med farmor så ska det glos och blinkas till farfar. Lite bollkastning och sen började Ella att 'klappa fint' på farmor. Så sa farmor till Ella att klappa farfar fint och det syntes på Ella att det kunde hon göra men helst ville hon hålla någon i handen samtidigt (inte farfar då).
Så hon gick bort o klappade farfar (knappt) sen vände hon o rusade tillbaka till farmor. Ella fattade nog att vi tyckte det var roligt o hon själv tyckte också det var rätt kul för sen blev det ett par rundor till.

Sen är det roligt att leka med mossans sjal (Ella säger sjal eller kanske mer ngt som kan liknas vid det). Hon hämtar sjalen o så ska vi göra som en turban med den...på oss, inte på ella.

Häromdagen sa Ella "Poh" så då frågade Ellas fassa om Ella skulle sätta sig på pottan för att se om det kom poop (ja, det har blivit poop för bajs). O så satte sig Ella på pottan o så kom där lite poop...e det inte fantastiskt?!

Badskum är fortfarande skitläskigt...så pass att Ella måste upp u badet NUUUUU!

Ett par kvällar har hon också, direkt efter vällingen, (lite bakgrundsinfo: efter kvällsvällingen så brukar hon vara uppe en stund innan hon lägger sig samt att napp o filt används när man ska sova eller kanske ibland när man myser i soffan) tillbaka till vällingen på kvällen...när den är slut har hon slängt sig mot soffanhörnan (där napp o filt ligger) o sagt Nana. Då blir Ellas päron lite fundersamma...för vill hon då bara ha nappen o filten eller förstår Ella att då ska hon lägga sig och att hon alltså VILL lägga sig?!

Bilder på bilddagboken ju...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0