Fassan - den lille entreprenören?

Idag har Ella o fassan byggt med nya legot. Eller ja Ellas fassa byggde och repeterade: Vänta, vänta... så att Ella skulle vänta med att rasera! Sen verkade även som att Ella har tittat lite på tv... kanske Ellas fassas Tintinfilmer?

Ella har sina favoriter på tv (för ljudets skull brukar Mtv var igång) och när hon hör dom (kan vara vissa låtar eller reklam) och då släpps koncentrationen för det hon för tillfället håller på med och så rusar hon till tv:n. När det sen är slut återgår hon till det hon lämnade.

En annan kul anekdot...Ella hänger ibland med sin päron där någon av dom går på toaletten. (Annan info som kan vara intressant här är att det pussas fortfarande väldigt mycket till allt möjligt...say no more?) För utomstående kanske följande kommer som en chock men vi har iaf oftast kläder på oss här hemma så när vi då sitter på dass så syns rumpan (intresting!) och kanske är det för att den inte syns så mycket för den ska det pekas på o sägas rumpa! Jaa, det är rumpan. Sen kommer nästa: Puss! Eh ja, du kan göra en slängpuss!
Det känns tillräckligt dumt när Hello Kitty är på strumpan och hon ska pussa ens fötter...

Sfinxen!

Favoritlåten?
 
Favoritreklamen?

Bra är den i alla fall!

Nimis!

O Nimis igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0