TillbakaElla!

Inga bilder igår men en 2,5 timmes tur till Väla ... bara Ella och hennes fassa! Inhandling av en bok (till fassan) och 2 pyjamas och 6 strumpor (till Ella)!

Ella kan leka bebis. Då kan man prata bebisspråk med henne och fåna sig, det gillar hon!

Igår gick hon runt med sin telefon och sa Mormor Hanna Nina (= Lisa) Middag. Middag är vad hon svarar när man frågar vad hon har gjort idag och det frågas ofta i telefonsamtal med Ella.

Igår i duschen kom det bajs. Då blir det akutinhopp av Ellas fassa som plockar upp ... för att Ellas mossa ska slippa kräkas. Lite annat om hur det går till vid duschning: När det är dags för dusch och man nämner det så ska dockan David hämtas. Inne i badrummet sätts David på pottan medans avklädning sker på Ella o hon ska sitta på pottan. Sitter vi där och tittar lite på Ellas kläder (låter tråkigt men oftast har hon något motiv ju). Sen är det in i duschen med Ella o David och då ska även Sakerna (2 spannar med lite grejs i) ner samt schampoflaskan med pluto o musse pigg. O så tömmer Ella ut ena spannen för att det ska göras bubblor! Lite schampo i spannen och så fylls spannen med bubblor ... så häller Ella ut allt skum, får skum på händerna säger Bort o duschar bort det. Sen leker hon lite där i en 10 minuter. O så tvättar vi Ella under armarna och kanske en gång i veckan blir det även hårtvätt. Sen när duschning är färdig så skakar Ella David och mossan skakar Ella (inget mes-skak utan riktiga hårda skakningar? Nae, såklart inte!) och så torkar vi Ella o David. Sen följer snorkråksrensning, tandborstning (ibland alfabetet ibland räkning) och insmorjning. Faaaarrrrrdiiiii! O så vill Ella väldigt gärna ha sin mjuka morgonrock ... dock tar hon av den direkt hon har fått på den, men det är viktigt att den hämtas iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0