Sprit u Ella?

Igår dårå...kommer Ellas mossa knappt ihåg men den slutade med att Ellas moster Lisa kom på besök! O lite senare kom Ellas fassas kusin (med sällskap) för att hämta Ellas fassa till matchen...

Idag var det lite mer!
Idag har Ella o hennes fassa varit hos Ellas fassas farmor...som i sin tur hade sällskap av Tilda (Ellas fassas kusin) som i sin tur var där för att lära sig sticka! Hemma hos farmor:n bjöds det på Ellas fassas favoritmat äggakaka...Ella fick också smaka men det var inte riktigt lika mycket favorit för Ella. Däremot gick det alldeles utmärkt att gå runt med Tilda i farmor:ns hus o titta på alla sakerna! O så fanns där en kattunge som Ella inte var det endaste dugg rädd för.

Idag blev Ella förkyld...eller ja, hon kanske blev förkyld för några dagar sedan men just idag kom snoret! O nysningarna!

Men det är minsann inte bara näsan som rinner även ögon o mun får sig en genomsköljning!

     

Oh! Idag kom även gammelmoster Kajsa o hennes Christian på besök ju! Det var lite som ett förbesök inför morgondagen när Kajsa ska ha Ella... O för Ellas päron var det extra trevligt då vi frågade Christian om han är bra på avlopp...o det var han! Så nu har vi en tillfällig lösning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0