Maybe baby!

Idag slog vi till! Efter frukost, sovning o lunch så packade vi en liten väska o tog oss till babycaféet! Det var kyrkan lite längre bort som höll i det. På vägen dit tyckte jag att Ella kunde ligga ner med nappen o vila lite...vi tyckte inte riktigt samma så hon fick sitta upp halva tiden.

Väl där stod ett antal barnvagnar på utsidan så jag lät vagnen stå där sidan om...på insidan stod en himla massa fler vagnar så det var bara de som sov ute som stod där...jäjänu vet vi det.

I första rummet så fanns ganska många barn som satt, kröp o även gick...vi gick vidare igenom ett större kök o in i nästa rum. Där var lite färre barn men lite yngre så jag frågade om det var uppdelat o det var det så vi stannade bland de yngre. Förutom Ella fanns även en Isabella, Hjalmar, Ossian, en Ella till o en Olivia! Sen minst dubbelt så många till...

Vi fick efter ett tag sätta oss i en ring på kuddar så läste tant AnneMarie en kort text om lycka o sen började hon sjunga! Denna gången blev det mycke mmm, naaaniiinaaa...o Ella var mycket fascinerad av AnneMarie! Efter några sånger som slutade med att vi stod upp o dansade så blåste AnneMarie såpbubblor! Hon tyckte vi kunde försöka att inte låta dom komma i barnens ansikte, inte farligt men nog inte så trevligt...så Ella fick bara tre I ÖGONEN! Men hon brydde sig inte...

Själva Ellas sömn för dagen sket sig iom denna aktivitet men hon hann med middag o efterrätt på caféet innan vi gick hem igen. Ella somnade i vagnen o vaknade hemma igen. Fassan överraskade med att sluta extra tidigt!

384148-160
Det är inte alltid benen kan styra dit huvet vill...

                                                 
Mys med fassan...                                              Inte så entusiastisk med gröt längre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0