Family Ella!

Fredags:
En runda till stora lekplatsen ... o för fassans del även bort till Hemmakväll! Sen på kvällen skulle fassan fixa lite med en kollega så Ella o hennes mossa tog det lugnt själva hemma.

Lördag:
Var på Väla när dom öppnade o fassan fixade en julklapp till Ella. Där fanns även en jätteläskig tomte som var en docka i människostorlek. Efter Väla stack vi bort o hälsade på Nils, Lina o lilla Stina. Stina har galet många o roliga saker! Sen somnade Ella i bilen o då passade Ellas päron på att äta lite Burger King take away så det var väl lite som en win-win-situation.
Hemma igen var det ganska gnälligt hela eftermiddagen o kvällen för den där sovstunden i bilen var ju inte tillräcklig. Så det blev iaf till att komma på nya sysselsättningar ... bad i köksvasken körde vi med då!
BILDER FINNS HÄR!
FILMER FINNS HÄR!

Söndag:
Igår hos Nils, Lina o Stina bestämdes det att vi skulle hänga med till Filborna o bada lite! Så mossan o Ella stack iväg efter frukost o mötte upp Stina m familj. Ella var lite tveksam till självaste badhuset men så fort vi kom ner i den vaaarma bassängen blev allt toppen! Både Ella, Stina o deras päron hade 30 underbara minutrar och detta får vi ju helt klart göra om!
BILDER FINNS HÄR!


Faktiskt fassan som har klätt Ella i ovan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0