Halvfullt?

Ja, ja, bilderna är uppe iaf! O dom finns som vanligt DÄR!

BIlderna berättar väl iofs ganska så bra vad som har hänt och inte hänt. Lite mer ilska har väl upptäckts i Ella. Eller ilska o ilska...känslor kanske man ska säga.
Två morgnar vaknade hon kl 7 och vi är lite oroliga att det är en ny rutin hos henne. Men idag fick jag väcka henne kl 8 så vi hoppas vidare att 7-morgnarna bara var undantag för att bekräfta en regel!

Mycket härmning, både med ljud och gester...alltid roligt!

Igår när vi var hos Ellas morfar så plaskade den ena hunden alldeles väldans i en stor vattenskål...det ville Ella också o hon brydde sig inte ens om att hunden var där! Tyvärr ville inte Ellas mossa att Ella skulle leka i just det vattnen så där uppstod tydliga känslor hos Ella...say no more?
Senare på dagen när vi var o hälsade på hos kossorna så fick Ella syn på havet och skulle gå dit...men det nog några hundra meter dit och det skulle ikke bli något bad så det var att vända o försöka hitta något annat att fokusera på istället...o det gick bra iaf!

Ella o hennes fassa har varit på cykeltur i området och tittat på lite djur. Även inom ett apotek och Ella hälsade duktigt på alla hon mötte!

Idag är det surprise på gång för Ella. Ellas farmor och farfar ska hämta upp Ella för detta...inte ens Ellas päron vet vad som är på gång men vi får iaf tid där vi kan göra vad vi vill...fråga är vad Ellas päron VILL!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0