What a wonderful world.

Det har varit bara Ella o hennes mossa idag då Ellas fassa har åkt rally med Ellas farfar.

Det var ju kalasdags idag så dagen började med frukost o sånt o så påklädning. Tunna strumpbyxor o en klänning...som vanligt toppat med en haklapp! Ella hann med en förmiddagslur o lunch innan vi stack iväg.

image478

Det blev såklart uppvisning av vagn o skor på kalaset så att alla skulle se Ellas senaste! O så firade vi såklart Femtonåringen. Av oss fick hon bara massa godis...det är nog den bästa present man kan få...EVER! Förutom till Ella då...

Efter att Ella fått middag stack vi hemåt. Höll oss vakna i bilen så att Ella kunde få sova lite när hon kom hem istället.

Efter den luren bytte vi lite kläder o gick ut! Vi tog oss hela vägen till lekplatsen där vi gungade, promenixade, kände på sanden, åkte rutschkana samt kollade läget med gunghästen!

      

       

Hem igen för gröt, lek o tvättning. Ella duschade ju igår så ingen dusch idag...var det tänkt. Men eftersom Ella hade fått massa röda utslag på magen tänkte jag att det var bäst att duscha av henne ändå o sen smörja in ordentligt. Får se hur det ser ut imorgon.

  

För Ellas fassa o farfar höll bilen till målgång så det blev sen kväll för Ellas fassa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0