1 Läs mer >>
Vaknade i morse o hade väldigt ont i vänstra höften...kära nån, hoppas det inte blir bättre, var min första tanke!

Men jorå, det onda minskades ner o nu känner jag bara av den lite ibland...men det borde ju betyda att det är bäst jag tar mig hem o vilar resten av dagen?

Åååh, det är så jobbigt när jag måste välja...lättare om schäfern bara kommer in o säger Usch det där ser ont ut, gå hem o vila!
Men schäfern har inte sagt det fast jag verkligen försöker visa det tydligt när jag går...tycker schäfern bode uppmärksamma mig lite mer!

Tillräckligt?

1 Läs mer >>
Pjuh!
Det var en tuff kväll...

Johan o Henrik stod själva o rev biljetterna...redan där började problemen! Vem ska jag gå till? Henrik är ju lite trevligare att titta på än Johan som i sin tur är lite roligare än Henrik...det blev Johan!
Jag- öppen, social o inte alls kändiskåt sa högt o tydligt till Johan att det var så fräckt att dom själva stod o rev biljetterna! Johan- nicht så spontan med komiken...Öh, jag vi kände att vi ville...öh...här nere bland...öh...folket.

Stackars pojke...släppte konversationen där o gick till min plats (alltså det låter kanske som jag var själv men min man var med så klart!)...FÖRSTA raden! Hade glömt bort att jag bokade så bra platser...

Spanade runt bland publiken under insläppet o fick syn på några vi kände till så då gällde att titta snabbt åt andra hållet...detta skulle vara en kväll för underhållning, inte socialt liv!


Jepp, de kör igång Johan o Henrik...det går lite sådär i början men Henrik kör själv i 40 minuter o massa kul grejer!
Paus i en kvart.
Johan tar över showen. Ockå lite segt i början där...jag som helt hade glömt av denna kväll har varit ute på nätet nyligen o lyssnat på lite stand-up av Johan...så det blev lite upprepning där. Men det blev bättre o roligare o hans sista minutrar var de bästa. Jag skrattade verkligen så jag grät...flera tårar!

Jaha, sen var klockan sju o det var till att gå hem till soffan...

Luuk

1 Läs mer >>
Ikväll ska jag o min man använda upp min julklapp till min man!

Det är Henrik Schyffert o Johan Glans som har tagit sig till västkusten!
Just nu är jag mest spänd på om min man kommer hinna hem i tid...jag är också lite spänd på om jag kommer att hinna  fixa ngt slags godis!

-----------------
Förresten var jag på studiebesök i går kväll...var tvungen att sluta en halvtimme tidigare från jobbet...så jag kunde sitta o dega i soffan lite innan avfärd! Jag ska leka hästfröken med min mans kusin om någon vecka o då gäller det att ha koll på läget innan! Det var tyvärr inga shettisar som kusinen red på...jag känner mig inte lika tuff då...  jobbit!

Finbesök

0 Läs mer >>
En här på jobbet nämnde nyss Twix...
Åååh, tänk en Twix vad gott det hade varit nu...eller kanske en Snickers...eller Toblerone...eller ett par Kexchoklad!

Frukt är inte godis för godis är inte frukt MEN däremot är vindruvor goda som godis...så då kan man knö i sig ett halv kilo vindruvor istället...o man får samma äckliga mätta känsla som av godis!

Nu har jag varken vindruvor eller godis...men vilket som hade funkat!
(O äpplet jag har med mig känns genast så B...)

Mmm

2 Läs mer >>
Fick inbjudan till ett bröllop idag...som äger rum i slutet av juli i år...det känns konstigt att bestämma något nu, inför juli.

I juli är vi tre...o jag måste bestämma för iaf två av oss...finns inte en möjlighet!

Dessutom är bröllopet långt borta...eller jag vet egentligen inte om det är långt borta för jag vet inte var Karlskoga ligger...men det låter som långt borta!

Do Re Mi

0 Läs mer >>
Jag var första användaren av toaletten efter att städaren varit där...då luktar det som Ajax! Vill bara sitta o andas in alla miljöfarliga ångor...

Det e grejjer det!

Himmelskt!

1 Läs mer >>
Idag fick jag en till fråga om jag var gravid?!! Jaaaaa!

Hon undrade hur långt jag hade kommit...Hit, svarade jag! Nee, jag sa v.24...

Jag gnällde lite över att magen var så liten så det fanns risk för att det var en klenis där inne! Neeejdå, sa hon, du bär bara långt bak!

WHAT?! Var då? I rumpan eller...därav min nätta svank?!

Traktor

0 Läs mer >>
Nu är det min mans favorittvprogram...sporten!

Det är min favorit också...vad gäller att hitta saker att kommentera...

Sunn* att min favorit inte uppskattas av min man...
*är  skånska o är samma sak som det svenska ordet synd

Tajming

0 Läs mer >>
En desperat o modig duva satte sig utanför vårt köksfönster...
Jag gillar inte duvor...det låter jobbigt o skiter gärna där jag befinner mig...
Jag tänkte först att jag skulle skrämma bort den...jag inte bara tänkte! Men nänä, den var inte dum...den fattade att det var en skyddande fönsterruta mellan den o farliga mig...
Jag öppnade fönstret lite...så inte den kunde ta sig in o attackera oss...o skulle börja peta på den med ett salladsbestick, men då kom jag på att det var elakt!
(nee, ente förräns då!)


beviset


Anledningen till att jag noterade duvbesöket berodde på att jag lagade mat...annars hör jag nog inte vad som händer vid köksfönstret, när jag hänger i soffan!

Resultatet av tillagningen:

(seriös middag bestående av korvgryta med aivar relish o till det har jag ugnsbakat lite potatis o grönsaker)(min man däremot, som tröttnat på aivar relish, men inte på  findus färdigmat o vårrullar...värmde lite vårrullar o åt med gårdagens sallad)

Dagens

0 Läs mer >>
Det där om kexchoklad o dela med mig...det gällde förstås igår...medans jag väntade på att bli hämtad från jobbet av min man...då passade jag på att fixa de dära kexchokladen!

Idag däremot...idag har jag ätit tre själv...två på jobbet o sen när jag hade ett kvar så övertalade jag min man att vi behöver ju inte gå o köpå ngt godis idag, vi kan ta det imorrn...sen tog jag det sista chokladet...
mmm, jag veeet!

Den dära hasselnötskrämen, är en massa på burk...så inte alls så aptitlig o god ut när jag såg den så den är avbockad på listan nu!

Gråååda!

1 Läs mer >>
Det blev som jag ville
Det blev två Cloetta Kexchoklad!
Å ett till min man...se, där kunde jag lätt tryckt i mig tre, men nej nej, jag delar med mig!

Ibland, när det inte är helg o vi inte fuskar på vardagarna så kan vi diskutera vad vi ska äta för godis till helgen...denna helgen längtar jag till den dära hasselnötskrämen...o lite mer kexchoklad förstås!

Rätta

2 Läs mer >>
Jag såg att det rörde sig i magen!

Det var strax nedanför o till höger om min navel...

Verktyg

1 Läs mer >>
kexchoklad o coca cola

Alltså jag HAR inte det...men jag skulle vilja!

NU!

1 Läs mer >>
Min man kommer hem en timme tidigare än vanligt...jag sitter i godan ro på toa med öppen dörr (som i sin tur riktas rakt mot ytterdörren!)...o får lite panik när jag hör ytterdörren...

MEN nu var det inte det detta handlade om...

Moi: Oj, varför är du hemma så tidigt?
Mannen: Dom tyckte på jobb att jag skulle sluta tidigare pga vädret...
Moi: Oh, va snällt! Du funderade inte på om jag ville ha skjuts hem pga vädret, när du ändå passerade mitt jobb?
Mannen (min!):...neee...?Även om jag kanske råkar kommentera min kollegor lite väl mycket ibland så är dom iaf väldigt omtänksamma vid snöstormar...när man har cykel!

Omtanke

1 Läs mer >>
Ho ho ho... två knappar färre att knäppa på skjortan!

(alltså inte för att de fattas utan för att min inneboende äntligen börjar ta plats!)

Knäppt!

0 Läs mer >>
Kände mig lite seg idag...testar den där nya grejen med choklad o smartare...vill inte gå ut för hårt direkt så jag tog en kexchoklad!

Min man har spelvecka varannan vecka...då får han spela hur mycket han vill o jag får inte gnälla om det hur mycket jag vill!
Undra om det funkar så jag kan ha en godisvecka?!

Scheks