0 Läs mer >>
Oj oj oj, här händer grejer! Vi både äter och umgås med fölk!

Vi mjukstartar på fredagen med Khai Mui i stan med Brunnbyfölket ... både gott och roligt! Martha var lite trött så hon och Adam tog bussen hem lite tidigare. Jag och Ella hängde kvar lite längre och sen cyklade jag hem och Ella fick skjuts. Döm om vår förvåning när Martha och Adam ännu inte var hemma ... så kan det gå!
 
Nästa dag drog Martha och Adam till Malmö för där cashade Martha in en födelsedagspresent: ett dygn med sin fassa och elektroniska apparater OCH få vara uppe så länge hon vill! Här skulle slås rekord! De åt på TGIF och sov på Scandic ... rekordet tog slut strax efter midnatt!
 
Under tiden fick Ella lite egentid hemmavid och jag blev underhållen av en tålmodig Martina! Vi åt klart på Ginger i omgångar ...
 
När jag var hemma var det dags att fixa mellomys och Ella visste inte riktigt vad hon skulle mysa med, men det blev lösgodis till slut iaf! Sen fick jag mysa med att fixa med hennes hår och då valde jag plattången och shoot va långt hennes hår blev! Sen fick hon ta Adams säng som klart kändes väldigt lyxig!
 
Söndag och vi packade ihop matsäck för flera timmar i hagen! Honey för Ella och Happy för mig ... jag ville ju inte slita ut Happy helt så jag lämnade snällt över henne till Anna (lillEllas mossa) så fick jag ta lillElla!
 
Elinor och Myran kom också dit så det vart lite av en släktträff!
 
Vi hittade en annan släktträff, bland nyckelpigorna! Sen blev det fika och Ellamys!
 
 
Måndag och jag skulle få passa lillElla! Och som jag passade! Vi började med att ta en promenad i selen för att hämta Martha. Det var väl inte lillEllas favoritaktivitet kändes det som men vi lyckades med uppdraget iaf. Martha var väldigt hjälpsam också och lite av en miniMe när det gällde att ta hand om bebis! Medan Adam fixade med avhoppad kedja fortsatte vi med underhållningen av bebis. Det blev mat, blöjbyte och rumpluftning! Vi sjung och gick rundor och till sist däckade lillElla ... och sov gott hos både mig och Martha innan hon blev upphämtad av sin mossa!
 
 

Sista helgen i februa...

0 Läs mer >>
Martha har målat tavla, dansat Just Dance. Hela familjen har tagit sig ner till stan för biblioteksbesök och pizzalunch. Jag och Ella tog cykeln medan Adam och Martha tog bussen.
 
Sååå! Veckan efter att Ella hade tillfrisknat från långfebern så var det Marthas tur. Adam tog de 3 första dagarna sen kunde Sabine ta halva torsdagen innan jag kom hem och tog över fram till söndag (Adam var på rally i Karlstad). Mycket sovande blev det!
 
Jag tog det också lite lugnare när jag var hemma med Martha men det blir lätt långtråkigt! Så på söndagen gav jag upp och drog till hästarna!
 
Ella på Honey och Martha satt lugnt på Mimmi som i sin tur följde mig där jag gick!
 
Sen kom Sabine dit med god pannkaksfika som vi pausade med.
 
Honey fick snällt sällskapa oss. Sen hängde Martha med till Bjuv medan jag fixade lite med bommar för Ella o Honey.
 
Lite cavaletti innan hinder som Honey till slut orkade lyfta benen lite för.
 
När vi ändå var hos hästarna drog vi förbi Brunnby och klappade lite djur och snicksnackade lite med fölket där!
 
När vi kom hem hade Adam kommit hem redan och gissa om hela rallysällskapet hade däckat under dagarna i Karlstad. Yes, sir! Så nu är han hemma och Martha orkade inte med fritids så henne fick jag hämta hem igen på måndagen. Men lite promenerande har hon orkat med iaf!
 
Martha ville ena dagen skriva faktatexter, så då gjorde hon det! 
 
Men i morgon, torsdag, ska hon faktiskt få gå tillbaka till fritids!

Mitten av februari, 2...

1 Läs mer >>
Martha är nu 8 år och det firade vi hela dagen så hårt att hon däckade halv sju på kvällen, lite febrig.

Dagen började med frukost på sängen, med paket och youtube (electrosmurf) ... Halv sju hade vi ställt klockan och då hade ju redan Martha vaknat ett per ggr och sov räv när vi kom in!
 
Första firandet kom på Leos lekland tillsammans med Ellen! Lek, mat och godispåse ... perfekt!
Grattissamtal och uppvisning av present som visar hennes bästa kompis!
 
Nästa firande kom som soppsörplare! Och jag fick locka Noas hår! Winwin för alla!
 
Vi hann knappt vinka hejdå till familjen B Svensson innan vi ringde på hemma hos dem ... för att fira Noas 9årsdag! Nytillkomna Elsa hälsade oss välkomna ... eller iaf sprang hon lite snabbt förbi oss för att ta sig fram till Bobo som hon ville vara bästa kompis med. Ny möjlighet för mig att locka Noas hår!
 
Saker att titta på: när någon spelar Fifa 19 och på spanska hus! Anders försöker busa till det under fotograferingen men fotografen är för up tight så det blir förevigat lite försent ... ny möjlighet nästa år!
 

Marthas 8årshelg, 201...

0 Läs mer >>
Oj oj oj!
Här händer det grejer, som jag glömmer att visa omvärlden.
 
Den färskaste av Ellor kom och besökte mig en helt vanlig vardag! Jag skyndade mig hem från jobbet så jag kunde få gosa lite med henne och konversera med hennes mamma! Hon är rätt lik sin pappa ... men ändå så välidgt söt!
 
 
Sen har Martha fixat koja i trädgården, myst med Adam och datorn och en helt vanlig dag fick hon ta med sig tre kamrater hem efter skolan!
 
 
Det har ju snöat några timmar också och då hann vi med grejer!
 
 
På helgmorgonen rusade jag nästan ut och skapade denna varelse helt själv. Den vita varelsen alltså. De två färgglada varelserna sidan om den vita skapelsen har jag fått hjälp med!
 
Sista onsdagen i januari ringer Ella mig från skolan på fm och meddelar att hon är sjuk. Jag ville ju gärna veta vilken sorts sjukdom men det var bara feber ... men vilken feber! Däckade Ella helt i två dagar! Vi var tvungna att ställa in ett restaurangbesök, så allvarligt var det. Men för att locka lite liv i henne och som tröst för uteblivit restaurangbesök blev det värsta fredagsmyset ...
 

Slutet av januari, 20...