0 Läs mer >>
A long long time ago så skickade Ella in en ansökan om att vara med som elev i Smartare än en femteklassare och nu fick hon gå vidare till en Skypeintervju! Nu väntar vi på besked som ska komma nästa vecka ... såååå spännande!
 
 
Efter intervjun hann vi med en snabbridning med lite hopp!
 
 
Och så var det årets näst sista tipsrunda där solen sken, färgerna lyste och allas humör var på topp!
 
 
 

Mitten av november...

0 Läs mer >>
Martina kom upp till Helsingborg och hon fick uppleva både hjärta på stan och Ginger Hälsobar!

 
Martha har blivit sminkad till häxa och sen ville hon klippa sig. Martha har på sista tiden tyckt att hennes hår inte växer och blir långt men nu när hon ville bli klippt och jag tog förebilder så såg hon att hon hade ju faktiskt rätt långt hår. Hon ville dock ändå klippa sig nu, så då gjorde jag det!
 
Vi vart bjudna på middag i Brunnby på Mårtensdagen och så mätta vi blev! Galet gott! Innan maten hann vi med att klappa liten katt, måla, krama hundar och umgås med Brunnbyfölket!
 
Det var nog tupp (eller liknande vi åt) från ugn så krispigt skinn och sen med sås, kokta potatis, morötter, rödkål och brysselkål ... ach du meine gyte!
 
På lördagen laddade barnen i den goda sängen innan det var dags för Los fyraårskalas!
 
Alla Los kusiner var samlade och jag och Arvid letade bildobjekt!
 
Och så hittade vi trummorna, så klart!
 
På söndagen drog vi på oss regnkläder och tog tipsrundan! En kortare runde verkades ha gjort men Adam som länge har trånat efter att få vada i bäcken tog nu chansen när han var redigt klädd!
 
Efter tipsrundan bjöds det det på en massa godis till barnen och en massa kanelgifflar, mycket lyckat! När vi kom hem hade vi en blöt fjäril på gräsmattan, hoppas den klarar sig!
 

I början av novemb...

0 Läs mer >>
Höstlov med Lisa!
 
Hämtade upp Lisa på tåget och visade upp Ginger Hälsobar för henne! Sen stack vi hemåt där resten av familjen väntade på att förfira Lisas 26årsdag! Redan nästa dag drog vi till hästarna direkt efter frullen!
 
 
 
Ella tog Honey, Martha tog Mimmi och Lisa fick Dante! En skön dag med lagom värme och kul på hästen. Lisa hann både hoppa och galoppera, mer eller mindre frivilligt :)
 
 
 
Efter tillbakalämningen av hästar så hann vi med snabbfika innan vi kom på att vi istället kan ta oss hem och fixa svensk husmanskost till lunch (fiskpinnar och snabbmakaroner)!
 
 
Vi hann med mys, lek och bak med Lisa också så klart!
 
 
... och snapchatfilter!
 
 
Bye bye Lisa, ses nästa år!

Sista bilderna för...