0 Läs mer >>
På nationaldagen grillade vi bland annat morot (det var gott) och så hängde vi hos hästarna. Ella orkade med två lektioner medan jag var nöjd med en ..
 
Marthas fritids och förskoleårgång hade picknickavslutning en kväll och då fick vi även sällskap av Ingvar och Sabine. Barnen hade fixat en show och Martha ville gärna sjunga i mikrofon så det visade hon upp tillsammans med sina kamrater. Sen var det lek och picknick!
 
Terminens sista måndagsridning gav medaljutdelning och jag gav en till mig själv!
 
Den 12 juni vart det skolavslutning för båda. Adam och Ingvar representerade familjen med barnen och fick då bevittna först Marthas sångstund och sen Ellas mottag av STIPENDIUM! En överraskning för alla inblandade! En elev i varje årskurs (4-6) tilldelades stipendium. Ella berättar själv att hon blev förvånad och benen var helt skakiga uppe på scen!
Efter denna fredagskänselutdelning så fick barnen hänga med Ingvar som i sin tur lämnade över till Sabinen innan jag kom och hämtade dem i Bjuv för att köra dem till Brunnby där de ska övernatta eftersom både skola och fritids är stängda i morgon! Med oss till Brunnby hade vi kvällsmat ... familjepizza! Dock var resten av familjen sena och vi var vrålhungriga så vi åt inne på gården innan resten av flocken anslöt! Sen ville Martha mest att jag skulle sticka hemåt så då gjorde jag det.
 
 
 
 
"Stipendium utdelas härmed till Ella Kullenberg
för prestation och ansvarstagande i alla ämnen under årskurs 4
Ella tar stort eget ansvar för sin utbildning och är alltid engagerad och vill lära mer.
Hon har mycket goda kunskaper i alla ämnen. Hon är en positiv kraft i klassrummet och
är ett bra stöd för sina klasskamrater i lärandet."

Nationaldag och skola...

0 Läs mer >>
Efter sista riddagen i maj åkte jag och Ella vidare till Brunnby för att överlämna en alldeles försenad present till Sofie ... men den som väntar på ett Sommarkort väntar aldrig för länge :)
 
På fredagen efter jobb och skola drog vi snabbt som attans till Pilegården för lite bed, breakfast och umgänge!
 
På söndagen hade jag lovat Martha att vi äntligen skulle sticka och bada. Så då gjorde vi det. Tog cyklarna och cyklade ner till havet. Där var så himla skönt, både i vattnet och i luften då vinden fläktade. Sen cyklade vi hem igen till grillad kvällsmat som Adam hade fixat!
 

Slutet av maj och bör...