0 Läs mer >>
Och så kommer lite fler bilder, nu uppljusade så gott jag har kunnat.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mer jul, ge mig mer j...

0 Läs mer >>
Martha övar på julsånger, gärna tillsammans med ukelelen. Ella bakar inför klassförsäljning till Lucia. Juleljusen lyser ...
 
Sista dagen på höstterminen och farmor och farfar hämtade tidigare för lunch! Sen kom snön och änglarna!
 
Julbak inför julafton. Ett och annat pyssel hinns ju med också ...
 
Jag o Martha drog till Brunnby för lite djuruppvisning och plock av grönkål. Martha hann med en runda med morfar och hundarna innan grönkålsgänget hann fram. Då blev det både fårträffa, lek och fika, värsta myset!
 
Vi lärde dom nästan allt vi kunde, Anni och Lo!
 
Lillejul firades med kalkon i Bjuv samt paketutdelning.
 
Självaste julafton firades i Halmstad med bland andra dessa godingar! Så kom tomten väldigt passande när alla var på plats.
 
Det blev Kalle, fika, umgänge, mat, tomte, mer godsaker och så leksaksspelet! Sen hade jag ett uppdrag kl. 19.30 som jag var väldigt pirrig inför, men det gick bra!
Något som gick ännu bättre var julklappsleken. Den var jag inte med i men jag hade lagt in en julklapp, den bästa av alla (enligt mig själv) ... i ett stort och fint inslaget paket hade jag ramat in en ljuv bild på Adam! Paketet var ändå ganska åtråvärt men det blev till slut Anna som vann det och hon blev SÅ glad!
 
Juldagen vart lite seg i början men vi höll fast i planen som var att gå på tipsrunda kring Mölledammarna där vi skulle möta upp Ingvar och Sabine! Martha hade värsta turen och vann 100 kr! Efteråt drog vi till Bjuv för lite lunch innan vi stack tillbaka hem för vila och elektriska apparater.
 

Sista adventen 2018

0 Läs mer >>
Ja, då har vi hunnit med lite till. Martha har t.ex. fått lära sig en ny sång som hon passade på att spela ukelele till. Hon undrade först dock om det var en riktigt gitarr som hon hade. Nae, men en riktigt ukelele är det. (dock inte riktigt stämd men det är ju en petitess)
Vi har festat till det med hemmapoppade-i-kastrull-popcorn! Efter ett familjemöte som barnen ville ha kom det fram att iaf Martha tyckte att vi skulle ha det som fredagkvällsaktivitet!
 
Vi har pyntat pepparkakor i mängder eftersom det runt juletid finns Non Stop i mjölkchoklad!! Så det är kanske mer "pynta pepparkakor" ... rätt många provsmakas rakt från påsen! Men pynta p-kakor utan Non Stop är också roligt.
Så har Martha fått testa att dra fingret genom ljuslågan. Ella vågade inte.
 
Jag och Ella drog till Brunnby för att hämta ett gammalt skrivbord som vi fick ta över! Så vi bytte mot pyntade pepparkakor och julmust! Vi spanade på ett jaktlag som förhoppningsvis inte fick napp ...
Och så matade vi lamm med frallor och räknade väldigt ulliga får. Sen blev vi bjudna på redig mat: sås, päror o vildsvin med tillbehör så som polskt picklade polska svampar! Allt slank lätt ner!
 
Meh alltså, kan inte få nog av dessa godingar! Jag bara antar att det är ömsesidiga känslor!
 
Ella är också rätt förjust i ulldjuren!
 
Två ulldjur stångades under trädet för att få egentid med saltstenen ... Och jag kämpade på med pussar, ulldjur och mobilbilder!
 
Efter goematen följde fika och lite hästfrågesport! Sen lastade vi in skrivbord och stack hemåt!
 

Runt 2a advent, 2018

0 Läs mer >>
När Ella körde julbak i Bjuv körde jag och Martha pepparkaksdekorering hemmavid!
 
Sen körde vi ytterligare julmat, denna gången på Klitterhus! Detta för att fira Ingvar som fyllde år dagen efter!
 
Mycket gott och en del paket!
 
Hemma igen och Martha har varit en galning på att pärla i helgen! Här både pärlar och sjunger hon, filmat finns på Youtubesidan, via d99caku.
 

Decembers början, 201...

0 Läs mer >>
Ella hade sin Skypeintervju med folket av Smartare än ... samt skrev önskelista! Så avslutade vi tipspromenadsöndagarna för det här året!
 
 
Jag hade julbord på jobbet och deras risalamalta är TOP NOTCH!
 
Sen öppnade Pinchos i Ängelholm så drog vi dit med Anni med familj! Vi firade bland annat Ellas intervju med lite 100 % alkoholfria drinkar ...
 
Jag och Adam fixade barnens adventskalendrar ... ibland gör vi grejer! Dock blev det väl inte riktigt som vi hade tänkt men blev ändå uppskattat!
 
Sen körde vi julbord (igen!) på Ikea med Brunnbyfölket!
 

Det sista av november...