0 Läs mer >>
Oj, här händer det grejer! Tyvärr missas dokumentationen men följande har visst hänt:
 
Vi har grillat marshmallow och färgat håret!
 
Vi har doppat marshmallown i askan men ändå ätit liksom!
 
Vi har bjudit på grillat ... verkar dock snålt med bara en korv?
 
Men den gav vi åtminstone till gästen!
 
Den andra gästen läskade vi bara!
 
Martha har sprungit Kalvinknatet! Detta innan loppet:
 
Här håller hon sig bakom startrepet:
 
Hon har full fart alla 1500 meterna!
 
Jag och Adam har ett snoe att hänga med till alla hejjarropen.
 
Ser fortfarande oförskämt pigg ut!
 
Sedärja, 1500 meter avklarat utan ett endast päron som flämtade henne nacken!
 
Grymme!
 
Sen har vi gjort några fler fotoböcker som alltid är spännande!
 
Ella har lekt med limpistolen och fixat stall till schleichhästarna!
 
Och så har vi cyklat till stadsbiblioteket och då tog jag denna bilden ...
 
Sen har vi haft Ellen på besök!
 
Och så var vi så klart med på käpphästdagen hos hästarna! Här har vi Ella och Filippa i dressyruppvisning parvis!
 
Martha körde hoppning på höga hinder!
 
Och så var det lottdragning!
 
Och längst bort står en nöjd vinnare!
 
Själv bidrog jag med lite dricka ...
 
Martha passade på att äta lunch!
 

Mer maj, 2019

0 Läs mer >>
Den första maj skippade vi demonstreringarna och drog till hästarna, så klart! Förutom Lotta, som snällt lekte Följa John med Martha o Mimmi så anslöt även Anni med barn! Så vi hann med ridning, umgänge och även stenkastning ...

Innan vi stack från Ella och hästarna hann Elinor med att sällskapa oss. Efter god picknick med en sugen Molly drog vi vidare till Nabben. Där lockade vi på lamm, klättrade i små berg och både kastade och samlade stenar!
 
 
Efter Nabben drog vi inom Brunnby för att kolla av kattungen! Jag och Anni klurade oss fram till namnförslaget Litchi vilket gjorde att Martha, Ellen, Ellinor o Lo gav förslaget Avicii. Att sen Sofie redan har föreslagit Per låtsas vi inte om. Men iaf. Efter kattkel så tillbaka till för att lämna Elinor och hämta Ella. Sen vart det vanliga dagar innan en ny fredag med bakning inför kommande sociala aktiviteter! Martha gjorde chokladbollar och Ella fixade kolasnittar.
 
Här har vi Diktaren! Martha satt på dass och bara diktade ihop nedan!
 
Innan vi kom så här långt så har Ella hjälpt till med småhästarna och jag och Martha har varit hos VäsbyElla! Förutom fika fixade vi så klart med Ella som både behövde matas, badas och kläs på. Martha har en fin känsla för bebisar så hon mådde himla bra där! Inte ens de tre hundarna kunde distrahera henne utan Martha hade fullt fokus på Ella hela tiden.
Sen skulle VäsbyElla sova så då stack vi tillbaka till vår Ella och hästarna. Då var Ella på Honey och Martha kunde passa Rakel. WinWin.
 
Själv njöt jag av väder och omgivning.
 
Till nästa lektion fick Ella byta till Lotte och de hade samma härliga färg på hår!
 
Efter ridningen var vi väldigt hungriga så då drog vi via pizzerian till Brunnby där vi åt lite kvällsmiddag och slöt upp med diverse folk som hade samma sociala tankar!
 
 
På söndagen lurade solen med värme men det var ändå rätt kyligt. Dock cyklade vi alla (eftersom vi nu alla har vars en cykel) till Pålsjöpaviljongen för lunch!
 
 

May the force be w...

0 Läs mer >>
En sån fredag när det var galet varmt (en sån värme innan en såndär kyla) så efter fritids, när Ella och Adam stack på bio så fixade jag och Martha med annat! Dels klippte vi Martha enligt önskad längd och så gjorde svalkande god smoothiesoppa! Chips också för det kan va gott med salt så där i värmen.
 
 
Så har vi firat Tristan som nu också är 8 år! Jag och Martha anmälde oss som frivilliga till att gå ut med Elsa som tyvärr inte hann kissa för hon hade fullt upp med massa annat. När vi kom hem så gick jag och Martha på en lekplatspromenad och hittade härliga blommor!
På söndagen drog jag till Malmö för att hänga med Martina! Lite frulle på Espresso House, lite promenerande i staden och sen cheesecake på Lilla Torg ... och så snackade vi av oss lite in emellan!
 

Slutet av april, 2019