0 Läs mer >>
Fredag och dags för lite camping för mig och barnen! Vi skulle sova i husvagnen och vi fick även med oss Elinor och Marianne på denna festlighet.
 
Vi behövde en sovsäck till så vi körde inom Brunnby efter skola och jobb. Vi hann även klappa djur och plocka bär.
 
Vi hann njuta av blommor och Svånk!
 
Martha övade på ett trix: att hon lägger sig ner och då gör Svånk det också.
 
Vi fortsatte till hästarna där Marianne hade fullt upp med ridning så vi passade på att köra lite sulky med Katja!
 
Sen hade Marianne lite att fixa innan själva campingen började så då skulle jag fixa en eld för grillning av korv. Vilket skämt! Som tur var kom Myran precis och hon har ju lite av den rätta knycken, som tur är. Så det blev en massa körv med bröd till alla till slut! Mycket mysigt och mumsigt.
 
Sen skulle husvagnen bäddas och barnen borstade tänderna och nattades. Ellinor o Martha somnade rätt snabbt där i storsängen. Ella tog lite längre tid på sig och för egen del kändes det som att jag aldrig somnade ... men det gjorde jag ju. Till slut var äntligen kl 7 och vi kunde gå ut och börja jobba inför dagens ridlektioner. Men först frulle!
 
Ellinor och Martha nöjde sig med lek, Ella orkade med en ridlektion och jag orkade med två lektioner på marken innan vi drog hemåt igen!

Fredag 25 augusti

0 Läs mer >>
För någon vecka sedan fick jag en för tidig födelsedagspresent av Adam päron. Ett besök hos Peter Untersteiner där jag även skulle få testa på att köra travhäst! En present jag verkligen har sett fram emot! Även Cornelia och Stoffe hade fått denna present så vi alla skulle mötas upp där.
 
Efter körningen var alla så här glada!
 
Jag, Stoffe, Cornelia och Adam fick köra travhäst. Tandem med antingen Peter Untersteiner eller hans medträndare Klas.
 
Jag och Stoffe var först ut. Jag åkte med Peter och fick köra Bermuda Snapper. Taggad och klädd som ett proffs!
 
Tiden gick så fort med det var nog ett varv (1300 meter) skritt, sen två varv uppvärmningstrav och sen två varv TRAV!
 
Glädjen att ha fått testa detta! Bermuda Snapper hade inte tävlat än men nu borde den vara redo.
 
Adam är sjukt taggad, det lyser igenom i kroppsspråk och ansiktsutryck!
 
Cornelia var också nöjd och här efteråt ska Adam ta ut en stor sväng för att kunna svänga in i stallet. Det gick!
 
Lite genomgång av olika sulky samt avspolning av snälla hästar.
 
Som om inte travet var nog så avslutades kvällen med ett besök på Pio!
 

Tisdag 22 augusti

0 Läs mer >>
Äntligen blev det dags att dra till Brusås för träff med moster Marianne, morbror Karl, Karin och Sven! Men innan avfärd var det besiktning. För att vi skulle klara besiktningen hade vi lämnat bilen på service veckan innan så allt var ok. TRODDE vi! Det gick inte alls för oljan läckte ut under bilen så den fick inte köras. Snopet. Som tur var kunde vi låna en bil från Ingvar och Sabine.
 
Vi kom fram till Brusås lagom till lunch så det blev vi bjudna på direkt. Bland annat en supergod hemmagjord äpplekräm! Vi satt ute och åt, tills solen gick i moln och vi fick skynda oss in från blåst och lite regn. Lite snicksnackande och sen gick vi en tur runt i stora huset och runt byggnaderna. Sen mötte Karin upp och vi snicksnackade lite till innan hon visade oss ner till sjön.
 
Fika väntade när vi var tillbaka och sen lite rundtur inne hos Karin och Sven innan vi drog oss hemåt igen.
 
Det började soligt och varmt! Det var det visserligen hela dagen men in emellan kom det stora mörka moln som kylde ner oss.
 
 
Martha hittade en gråååda!
 
 
Och vi sjön välkomnade oss flera snokar! Kia hjälpte oss till och med att dra fram en mellan stenarna, helt galen! Sen låg det en stooor snok på vägen tillbaka!
 
 
Naturen!
 
 
Smarrig fika på altanen.
 
 
Värme och fika!
 
 
Drängstuga, jag och en läckert stor snigel!
 
Karl skalade lite omogna kastanjer till Martha innan avfärd!
 

Lördag 19 augusti

0 Läs mer >>
 
 
Jag kunde sluta tidigt i dag så jag och Ella drog iväg till hästarna. Lektionsridningen har inte startat för terminen än men vi fick ok på lån av Mimmi! Så Ella red och jag lärde mig lägga in flera bilder på Instastory!
 
Sen mötte Marianne upp och gav lite värdefulla tips vid ridningen. Ella drog några galopprundor i skogen!
 
Som avslutning i hagen tog jag o Ella några groupies och när vi vänder oss om för att gå vidare står Stella där och vill vara med så det fick hon såklart!
 
Sen inom Brunnby för lite påhälsning! Några solmogna hallon och massa klapp av hundar!
 
Jag och Ella fick även duscha grisarna som blev så glada så glada! Lika glada som Lasso blir av uppmärksamhet. Pappa däremot, han blir sådär glad av uppmärksamhet :)
 

Måndag 14 augusti

0 Läs mer >>
 
Söndagslunch med fika i Vejbystrand!
 
Rara små barn!
 
Lek i säng.

Söndag 13 augusti

0 Läs mer >>
 
Uppvisning av blommor och växter.
 
 
Martha skapar egen gitarr och ny friss ... och så min prunkande köksträdgård!
 
 
Medan Martha har roligt på kalajs så drar jag o Ella till Engelholms glassfabrik och kalajsar!

Lördag 12 augusti

0 Läs mer >>
 
Vi fick med oss Adam till campingen och solen råkade skina på oss! Theo fick träffa på ett annat Frölunda Indiansfan, en slända! Vi hann med en tur ner till hamnen för lite gymnastiska övningar.
 
 
Det blev häng och sträck och snack i båt. Hemma vid husvagnen förberedde Tauno grillmiddagen i lä av bilen.
 
 

Söndag 6 augusti

0 Läs mer >>
 
Jag och barnen drar till campingen för lek och samtal! Trots mild storm drog vi ner till havet men kom tillbaka ganska snabbt för lite inomhusspel och ritande istället!

Lördag 5 augusti

0 Läs mer >>
 
Martha har pärlat på fritids och jag drar iväg till Lerberget för att hänga lite kvalitativt med Pernilla med familj! Glasskiosken har jag en anekdot till, kommer bara inte riktigt ihåg den längre. Har för mig att den handlar om glass (!!?!), Kalle och Marianne ... kan ha varit att vi åkte hit och köpte mjukglass och att jag inte orkade hela utan Kalle fick äta den.
 
Hinderbana i Höganäs som Emelie med lätthätt klarade av! Theo, Max och Tauno hängde också på bra. Jag och Pernilla gjorde ett himla bra jobb med att hejja på!
 
Fredagsmys i förtältet medans regnet ÖSTE ner!

Fredag 4 augusti

0 Läs mer >>
 
Adam och Martha kör dans medan Ella fixar till min frilla!
 

Torsdag 3 augusti

0 Läs mer >>
 
 
Jag drar till onsdagsridningen och får möjlighet att rida Challe. Tyvärr tar jag inte den möjligheten utan jag åker runt på Challe i en timme. Han ser ju så lätt ut att rida när de som kan rida, rider honom. Jag studsade högt och mycket i traven och undrade varför. För att jag måste rida honom mer! Jaja, det gav träningsvärk iaf.

Onsdag 2 augusti

0 Läs mer >>
 
Här har jag kört en runda på inlines! Träffade på två 8åringar som tyckte jag åkte VÄLDIGT bra och undrade hur länge jag hade övat ... skönt med fölk som inte kräver så mycket!
 
Martha ställer snällt upp på bilder.

Måndag 31 juli