0 Läs mer >>
När Martha vaknade i morse så låg det snö som ett vitt täcke på marken och hon ville ut och gå rundan meddetsamma för det är så sällan som vi har så mycket snö! Så jag och hon gick ut direkt!
 
 
Hon var riktigt taggad på snön!
 
Så var det också himla härligt!
 
Det fortsatte snöa hela tiden.
 
Snön underlättar om du vill rita en smiley på marken!
 
Snö, snö, snö!
 
EFTER frukosten ville Adam ut och gå, så då gick jag med som sällskapsdam!
 
Sen byggde jag en snögubbe medan övriga familjen roade sig med elektriska apparater!
 
Efter kvällsmaten ville Martha ut i snön igen!
 
Adam stannade inne och fixade disken!
 
Oh så härligt stora snöflingor!
 
Nu tog vi med oss pulkan och bort till kattbacken!
 
Mest åkte vi pulka fast att Martha var liiiivrädd varje gång vi skulle åka ner en första gång på ett ställe ... men ibland tog vi bildpaus!
 
Och så rullade vi stoooora snöbollar på planen!
 
Luriflaxen!
 
Snöhopp!
 

Vi ser bannemej att d...

0 Läs mer >>
 I år valde vi att avsluta så här ... mjukstartar med lite vandring till Håkull! Dagen till ära rätt dimmig med andra ord ingen utsikt men det gör ju inget eftersom vi har varandra att muntra upp oss med! Barnen höll en faslig fart och vi päron försökte hänga på! Vi hade lite matsäck och sen fika efteråt, mycket lyckat! Inom Brunnby på vägen för plock av både grönkål och morötter! Och kel med Kiwi så klart! 
 
 
 
Sen hann vi med att grilla lite minimarshmallows över Emelies egengjorde honungsljus! Och ytterligare en runda till Brunnby, nu i sällskap av Ellinor ... för lite djurgos!
 
Gu jul!
Julen firades i lägenheten här intill, hos Ingvar och Sabine! Massa god mat och ännu mer sällskap via Teams där de flesta andra i Schildfatsläkten dök upp!
 
 
 
 
Nyårsafton blev utan Anna, Tom, Julia och Maja ... men vi kämpade på ändå med både mat, aktiviteter och tomtebloss! Mitt i natten låg vi i sängen och kollade alla fyrverkerierna tillsammans!
 
 

Så avslutar vi 2020!