Mitten av april, 2019

Vi mjukstartar med en väntan på Ellas utvecklingssamtal i skolan. Det gick ju som vanligt bra och hennes mentor antog att Ellas päron är lika stolta över henne som mentorn är över henne! Sen har vi taggit lite grattisbilder, en förebild innan min klippning och så när det var bulle-med-bulle-dagen och jag bjöds av kollega!
 
Fler grattisbilder, påskutklädnad och tidig lördagsmorgon för jobb med fårdjur!
 
Det är rätt mycket jobb med djur så då var det trevligt med pausunderhållning tillsammans med Sofie eller Kiwi eller båda! Jag och Martha fick själva mata vissa lamm ... rätt nöjda!
 
De yngsta lammen hade minst vassa tänder så det fick suga på fingrarna! Kiwi som snart ska ha egna lamm är extra kelig vilket vi utnyttjade till max! Lite trädklättring innan hemfärd och också en väldigt snabb påhälsning hos Elsa innan vi stack hemåt igen.
 
Martha fick med sig en whiteboardtavla hem från Sofie som hon snabbt invigde med bild och text! Senare på dagen fick jag en handskriven lapp (oklart nu i efterhand vad som gjorde M både argt, ledsent och surt).
Sen blev det söndag och vi körde tipsrunda!
 
Natur och klättring!
 
Aah! Oooh! Mmm! Jeeh!
 
Hopp över stock och sten! Uppiggande avslutning med saft o kaka.
 
Men vi hann med mer under söndagen! Lek i trädgården, rens i förrådet och lekplatsrunda!
 
Hopp och lek i värmen, som nu faktiskt var varm!
 
Godingen levererar hela dagen lång!

Ella då? Jo, hon lämnades hos Astrid på fredagen. Sov där till lördagen då hon hämtades upp på em för att direkt köras direkt till Ebbas kalas som hölls på bowlingen. Där drog hon en strike sen fortsatte kalasgänget till restaurangfirandet och avslutades med film hos Ebba, Mean Girls!

Kommentera här: