I början av november, 2018

Martina kom upp till Helsingborg och hon fick uppleva både hjärta på stan och Ginger Hälsobar!

 
Martha har blivit sminkad till häxa och sen ville hon klippa sig. Martha har på sista tiden tyckt att hennes hår inte växer och blir långt men nu när hon ville bli klippt och jag tog förebilder så såg hon att hon hade ju faktiskt rätt långt hår. Hon ville dock ändå klippa sig nu, så då gjorde jag det!
 
Vi vart bjudna på middag i Brunnby på Mårtensdagen och så mätta vi blev! Galet gott! Innan maten hann vi med att klappa liten katt, måla, krama hundar och umgås med Brunnbyfölket!
 
Det var nog tupp (eller liknande vi åt) från ugn så krispigt skinn och sen med sås, kokta potatis, morötter, rödkål och brysselkål ... ach du meine gyte!
 
På lördagen laddade barnen i den goda sängen innan det var dags för Los fyraårskalas!
 
Alla Los kusiner var samlade och jag och Arvid letade bildobjekt!
 
Och så hittade vi trummorna, så klart!
 
På söndagen drog vi på oss regnkläder och tog tipsrundan! En kortare runde verkades ha gjort men Adam som länge har trånat efter att få vada i bäcken tog nu chansen när han var redigt klädd!
 
Efter tipsrundan bjöds det det på en massa godis till barnen och en massa kanelgifflar, mycket lyckat! När vi kom hem hade vi en blöt fjäril på gräsmattan, hoppas den klarar sig!
 

Kommentera här: