Mars v. 12 2018

Hemma igen efter en vecka i Lindvallen. Vi bokade väldigt spontant en dag i början av januari. Vi fick ledigt från våra jobb och skolan och bara bestämde oss att nu tar vi tag i detta. Hela familjen var peppade och i värsta fall skulle vi ha varit glada i onödan, och det skulle vi ju kunna stå ut med!

Men sicken vecka det blev! Så himla härlig med både väder och upplevelser. Alla var på sitt bästa humör och skulle det svikta, då fikade vi genast.
 
För Ella tog det något åk och sen väcktes det hon hade lärt sig senast och hon swishade nerför pisterna! Hennes skidskola var på em och hennes skidlärare Evelina lät gruppen testa både enskidesåkning och svarta puckelspister och Ella fixade allt med glädje!
 
Martha hade det lite kämpigt det första dygnet! Allt var läskigt och hon var väldigt rädd. Men efter andra dagen (och andra skidlektionen med Sebastian) så släppte rädslan och glädjen tog över. Hon kontrollerade både sina skidor och sig själv och förstod att hon kunde åka!
 
Jag och Adam turades om med att ta det lugnt med Martha medan den andre swischade lite mer med Ella.
 
Till och med bilresorna gick smidigt! Hade förberett ljudböcker till barnen även om det var mest Ella som fastnade för det. På hemvägen lyssnade Ella hela vägen på Sune. Martha sov lite och lyssnade lite men inget som helst gnäll!
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sista dagen skulle vi åka bort till Märta express och Märtabacken. Vädret var tyvärr väldigt blåsigt så expressen stod stilla men vi kom upp i Märtabacken en bit och fick en fin bild!
 
 

Kommentera här: