Problemlösaren där!

Om man har några bananer som har legat lite för länge i kylskåpet o därför blivit bruna, nästan svarta. Om man har det ...

Om man även har lite lite glass hemma, några maränger o lite chokladsås. Om man har det ...

Då kan man sticka till affären för att bara fylla glassförrådet!

Sen lägger man glass i mixern ...

Öppnar de dära svarta banerna och ser att minsann om inte själva bananen också nästan är svart ...

Tillsätter marängen i mixern ...

Värmer lite chokladsås ...

Vipps!

En marängschwiss och några slängda bananer!

Kommentarer:

1 Martina:

skriven

Men om du har bananerna ute i det fria istället för i kylskåpet så blir de inte svarta, inte lika snabbt iaf. Ett litet besparingstips bara så här i finanskristider.

/Bananpolisen

2 caroline:

skriven

Åh va bra! Ska plocka ut dem meddetsamma! (eller ja, så fort jag kommer ihåg efter att ha rest mig från soffan ...)

Kommentera här: