Lördag 2 september

Lördagen började med god hotellfrulle och sen hade vi plan att ta oss till Boda Borg, som skulle finnas här i Karlskrona. BB påminner om Fångarna på fortet fast klurigare! Vi fick lite info när vi kom dit och tips på bra startcell. Varje cell kunde innehålla flera rum och det visste vi först i sista rummet. Vi visste heller aldrig vad det gick ut på utan det fick vi lista ut varje gång. Varje cell tog rätt många försök för oss men vi klarade tre celler helt! Någon cell testade vi nog sju gånger men till sist gav vi upp i sista rummet då vi var så trötta. En rolig aktivitet för hela familjen! Vi hann fika lite där också för att få i oss lite energi.
 
Efter Boda Borg drog vi in till stan igen för att äta lite spontanlunch som då blev körv! Och så hittade vi till Glassiären! Precis när vi skulle beställa så kom värsta ÖSREGNET men då satt vi i godan ro och krängde glass! Sen blev det uppehåll och vi kunde ta oss vidare!
 
Det blev någon timme på hotellet för uppladdningen till kvällsmaten som vi intog på en indisk restaurang! Galet god mat!
 
Så spatserade vi runt lite i staden innan vi drog oss hemåt mot hotellet.
 
Och så ville ju jag och Martha visa Ella o Adam vår fräcka ö!
 
Många olika poser kom vi på där på ön!
 
Sen var det hem och nattning!
 

Kommentera här: