Tillräckligt?

Vaknade i morse o hade väldigt ont i vänstra höften...kära nån, hoppas det inte blir bättre, var min första tanke!

Men jorå, det onda minskades ner o nu känner jag bara av den lite ibland...men det borde ju betyda att det är bäst jag tar mig hem o vilar resten av dagen?

Åååh, det är så jobbigt när jag måste välja...lättare om schäfern bara kommer in o säger Usch det där ser ont ut, gå hem o vila!
Men schäfern har inte sagt det fast jag verkligen försöker visa det tydligt när jag går...tycker schäfern bode uppmärksamma mig lite mer!

Luuk

Pjuh!
Det var en tuff kväll...

Johan o Henrik stod själva o rev biljetterna...redan där började problemen! Vem ska jag gå till? Henrik är ju lite trevligare att titta på än Johan som i sin tur är lite roligare än Henrik...det blev Johan!
Jag- öppen, social o inte alls kändiskåt sa högt o tydligt till Johan att det var så fräckt att dom själva stod o rev biljetterna! Johan- nicht så spontan med komiken...Öh, jag vi kände att vi ville...öh...här nere bland...öh...folket.

Stackars pojke...släppte konversationen där o gick till min plats (alltså det låter kanske som jag var själv men min man var med så klart!)...FÖRSTA raden! Hade glömt bort att jag bokade så bra platser...

Spanade runt bland publiken under insläppet o fick syn på några vi kände till så då gällde att titta snabbt åt andra hållet...detta skulle vara en kväll för underhållning, inte socialt liv!


Jepp, de kör igång Johan o Henrik...det går lite sådär i början men Henrik kör själv i 40 minuter o massa kul grejer!
Paus i en kvart.
Johan tar över showen. Ockå lite segt i början där...jag som helt hade glömt av denna kväll har varit ute på nätet nyligen o lyssnat på lite stand-up av Johan...så det blev lite upprepning där. Men det blev bättre o roligare o hans sista minutrar var de bästa. Jag skrattade verkligen så jag grät...flera tårar!

Jaha, sen var klockan sju o det var till att gå hem till soffan...

Finbesök

Ikväll ska jag o min man använda upp min julklapp till min man!

Det är Henrik Schyffert o Johan Glans som har tagit sig till västkusten!
Just nu är jag mest spänd på om min man kommer hinna hem i tid...jag är också lite spänd på om jag kommer att hinna  fixa ngt slags godis!

-----------------
Förresten var jag på studiebesök i går kväll...var tvungen att sluta en halvtimme tidigare från jobbet...så jag kunde sitta o dega i soffan lite innan avfärd! Jag ska leka hästfröken med min mans kusin om någon vecka o då gäller det att ha koll på läget innan! Det var tyvärr inga shettisar som kusinen red på...jag känner mig inte lika tuff då...  jobbit!

Mmm

En här på jobbet nämnde nyss Twix...
Åååh, tänk en Twix vad gott det hade varit nu...eller kanske en Snickers...eller Toblerone...eller ett par Kexchoklad!

Frukt är inte godis för godis är inte frukt MEN däremot är vindruvor goda som godis...så då kan man knö i sig ett halv kilo vindruvor istället...o man får samma äckliga mätta känsla som av godis!

Nu har jag varken vindruvor eller godis...men vilket som hade funkat!
(O äpplet jag har med mig känns genast så B...)

Do Re Mi

Fick inbjudan till ett bröllop idag...som äger rum i slutet av juli i år...det känns konstigt att bestämma något nu, inför juli.

I juli är vi tre...o jag måste bestämma för iaf två av oss...finns inte en möjlighet!

Dessutom är bröllopet långt borta...eller jag vet egentligen inte om det är långt borta för jag vet inte var Karlskoga ligger...men det låter som långt borta!

Himmelskt!

Jag var första användaren av toaletten efter att städaren varit där...då luktar det som Ajax! Vill bara sitta o andas in alla miljöfarliga ångor...

Det e grejjer det!

Traktor

Idag fick jag en till fråga om jag var gravid?!! Jaaaaa!

Hon undrade hur långt jag hade kommit...Hit, svarade jag! Nee, jag sa v.24...

Jag gnällde lite över att magen var så liten så det fanns risk för att det var en klenis där inne! Neeejdå, sa hon, du bär bara långt bak!

WHAT?! Var då? I rumpan eller...därav min nätta svank?!

Tajming

Nu är det min mans favorittvprogram...sporten!

Det är min favorit också...vad gäller att hitta saker att kommentera...

Sunn* att min favorit inte uppskattas av min man...
*är  skånska o är samma sak som det svenska ordet synd

Dagens

En desperat o modig duva satte sig utanför vårt köksfönster...
Jag gillar inte duvor...det låter jobbigt o skiter gärna där jag befinner mig...
Jag tänkte först att jag skulle skrämma bort den...jag inte bara tänkte! Men nänä, den var inte dum...den fattade att det var en skyddande fönsterruta mellan den o farliga mig...
Jag öppnade fönstret lite...så inte den kunde ta sig in o attackera oss...o skulle börja peta på den med ett salladsbestick, men då kom jag på att det var elakt!
(nee, ente förräns då!)


beviset


Anledningen till att jag noterade duvbesöket berodde på att jag lagade mat...annars hör jag nog inte vad som händer vid köksfönstret, när jag hänger i soffan!

Resultatet av tillagningen:

(seriös middag bestående av korvgryta med aivar relish o till det har jag ugnsbakat lite potatis o grönsaker)(min man däremot, som tröttnat på aivar relish, men inte på  findus färdigmat o vårrullar...värmde lite vårrullar o åt med gårdagens sallad)

Gråååda!

Det där om kexchoklad o dela med mig...det gällde förstås igår...medans jag väntade på att bli hämtad från jobbet av min man...då passade jag på att fixa de dära kexchokladen!

Idag däremot...idag har jag ätit tre själv...två på jobbet o sen när jag hade ett kvar så övertalade jag min man att vi behöver ju inte gå o köpå ngt godis idag, vi kan ta det imorrn...sen tog jag det sista chokladet...
mmm, jag veeet!

Den dära hasselnötskrämen, är en massa på burk...så inte alls så aptitlig o god ut när jag såg den så den är avbockad på listan nu!

Rätta

Det blev som jag ville
Det blev två Cloetta Kexchoklad!
Å ett till min man...se, där kunde jag lätt tryckt i mig tre, men nej nej, jag delar med mig!

Ibland, när det inte är helg o vi inte fuskar på vardagarna så kan vi diskutera vad vi ska äta för godis till helgen...denna helgen längtar jag till den dära hasselnötskrämen...o lite mer kexchoklad förstås!

Verktyg

Jag såg att det rörde sig i magen!

Det var strax nedanför o till höger om min navel...

NU!

kexchoklad o coca cola

Alltså jag HAR inte det...men jag skulle vilja!

Omtanke

Min man kommer hem en timme tidigare än vanligt...jag sitter i godan ro på toa med öppen dörr (som i sin tur riktas rakt mot ytterdörren!)...o får lite panik när jag hör ytterdörren...

MEN nu var det inte det detta handlade om...

Moi: Oj, varför är du hemma så tidigt?
Mannen: Dom tyckte på jobb att jag skulle sluta tidigare pga vädret...
Moi: Oh, va snällt! Du funderade inte på om jag ville ha skjuts hem pga vädret, när du ändå passerade mitt jobb?
Mannen (min!):...neee...?Även om jag kanske råkar kommentera min kollegor lite väl mycket ibland så är dom iaf väldigt omtänksamma vid snöstormar...när man har cykel!

Knäppt!

Ho ho ho... två knappar färre att knäppa på skjortan!

(alltså inte för att de fattas utan för att min inneboende äntligen börjar ta plats!)

Scheks

Kände mig lite seg idag...testar den där nya grejen med choklad o smartare...vill inte gå ut för hårt direkt så jag tog en kexchoklad!

Min man har spelvecka varannan vecka...då får han spela hur mycket han vill o jag får inte gnälla om det hur mycket jag vill!
Undra om det funkar så jag kan ha en godisvecka?!

Grus

Här på kusten har vi alltid en frisk vind...inte lika alltid är den emot oss, men nästan!

Här på kusten får vi inte så mycket snö längre...

Imorse hade vi frisk vind tvärtemot den riktning jag skulle...snö hade vi också! Även den i samma riktning som vinden...OCH snön var inte härligt, mjuk o storflingig...ooonej! Den var liksom grusig!

Då jag inte allt för ofta roffar åt mig skidglasögonen när jag ska ta mig en cykeltur får jag skylla mig själv...tydligen!

Kall, trött o tårig var jag på plats här på detta underbara ställe...där allt o alla är så off så till o med jag verkar postiiv!

Jäjä, nu har iaf snart halva denna arbetsvecka gått!
(dessutom gnäller inte jag...jag kommenterar!)

Vardag

Jag har naturligtvis inte läst allt som står...men jag har sett rubriker o bilder om att man blir smart om man äter choklad!

Låter fantastikt! Undra på vilket sätt? Är det någon särskild inriktning som gynnas eller är det, det allmänna smart-förrådet?

Men framför allt...gäller det choklad som äts måndag till torsdag eller bara sån helgchoklad? Gäller det även Marabou?!


(Hallå hallå hallå hallå...har idag fått lära mig att Nötcreme finns i storpack o kallas då Hasselnötskräm! Gissa om jag kommer kräkas hasselnötskräm i helgen!)

Spikar

Vårt företag bjuder alla avdelningar (spridda över hela Sverige) till en gemensam Happening i Hufvudstaden! Detta var den enda info som kom för någon vecka sen o genast hade ju någon hört någon som sa ... o så vidare ...
I alla fall de rykte som började var att flygplan hade chartrats så det skulle flygas...vilket ju är roligt o positivt! Sen kom det lite mer snack om vad som skulle ske där, men inget anmärkningsvärt.

Idag har vi tydligen fått information hem per post om resan, delvis, allt fanns tydligen inte med. Men det som fanns med att det var en tillställning (Happeningen varar fre-lör) krävde smoking...
SATANS PIKADOLLER! Varför bestämmer dom det? Ska vi åka hela vägen till Hufvudstaden i våra smokingar? Varför har dom festen så långt bort? Jaa jaaag tänker då rakt inte åka om det ska vara smoking!

Hur man än vrider o vänder så nog fasiken kan man hitta fel...I KNOW! men snälla...varför stanna på ett företag i över fem år om det bara är skit heeela tiden?


Jag har en kompis vars företag har Happening Island, i Nice o såna ställen...bara att vi får komma iväg på en sån här tillställning är väl trevligt?! Tacka o ta emot, gnällspikar!

(anledningen till att jag inte ska med har att göra med min osociala livsstil...inte på att företaget väljer fel kläder till mig!)

Råttor

Idag dansas det på bordet!
Iaf i tanken o iaf av mig...de andra här jobbar lika slött oavsett om schäfen är här eller inte!

Ja!

Jag har fått konstiga "fläckar" på huvudet...fläckarna består att fett hår...märkligt nog gillar jag inte det alls så då använder jag universalverktyget Yes -diskmedel!

Fördel: fettet rinner av i duschen...o håller sig borta en tid
Nackdel: håret rinner av i duschen...o håller sig borta en tid

Fettet gone - allting gone...nicht so gut, men det får duga tills vidare...

Kungligt

Inatt åkte jag en blandning av tunnelbana o tåg...i Stockholm...hade inlines på mig så det var lite klurigt i rulltrappan...fick som tur var hjälp av Carl-Philip!...o så skulle vi busa med hans kompis på tåget...jag skulle ta C-P:s plats o säga till kompisen (som hette Anders): Oj, nu blev det visst fel!
Både jag o C-P är tydligen riktiga practical jokers..?

Jag gillar inga röda äpplen...har förstås inte smakat alla...men iaf...jag gillar bara ett rött äpple...Royal Gala...jag skyller dom för att jag har blivit hooked på Royal...o gala också för den delen!

Mr. Ripley's

Believe it or not!
Mixar du glass, banan o lite mjölk...smakar det som kall, smält bananglass!

Ja, det förvånade mig iaf! Tog en premiärtur med min julklappsmixer...o milkshake är ju både en rolig och god premiär...

Kanske skulle varit mer mjölk o mindre glass? Eller så kallar jag det creamshake...

lIllstugan

Av rubriken är första bokstaven gemen, den andra versal o sen resten gemener...blir ett så mycket roliga ord då!

Igår var vi där, i Lillstugan...det är en stuga ute i skogen, sidan om åkrarna...liten, liten och fyllt av godis!
Det tar en kvart o köra dig...det var helt okej för det var rätt mysigt där omkring...o även om det var billigt, fräscht o massor att välja på så var det nog inte värt fler turer!

Änniuajj, ett kilo godis rikare åkte vi hem igen...så var liksom den lördagen gjord!För en som alltid måste ligga på topp kan det vara svårt att slappna av...inte ens i drömmen får han vara ifred, min man...inatt försökte han ställa tvålen fel sidan om kranen! Vaknade upp kallsvettig o hann knappt få på mig glasögonen innan jag var inne i badrummet för inspektion...pjuh!*

*så mkt roligare det hade varit om det kursiva också var sant...

Lösningen

Inte helt oväntat (för min del)...gissade Anna helt rätt!
Jenny gav sig iaf in i tävlingen...till skillnad mot de 4 andra som läser här!

Svar på ledtrådarna var att värmeljus krävdes då de ger energi till chokladen som smälter...sen chokladen var Toblerone som ju är trekantig choklad! Sen räckte förstås inte Toblerone så i reserv hade jag 200g Schweizernöt...Mmm!

Tillbehören för kvällen var banan, ananas, druvor o päron...funkade utmärkt!

surprise

Sistan!

Ha, jag fick den sista hjärtliga bakelsen, som jobbet bjöd på!

Fast jag visste inte att jag skulle få den så jag åt mitt äpple först...var inte så hungrig...men krängde snabbt o lätt  ner den innan grädden blev sur...

Überraschung!

Kom på en surprise för min man...som en godisgrej vi kunde ha ikväll...för det är ju fredag o då får vi äta godis!

Kom på surprisen redan igår...kunde hålla mig ett litet tag sen sa jag att jag hade en surprise...sen gav jag ett par ledtrådar...sen sa jag vad det var!

Ledtråd 1: den kräver energi
Ledtråd 2: den kräver en trekant
(o jag skulle va pryd?!)


Gissa då!

Vind

Imorse var det lite ovanligt att cykla för det var helt vindstilla...mycket trevligt!

Blev omcyklad o strax efter kom en nerförsbacke...killen som cyklade om mig är i mitten av backen när han reser sig pyttelite från sadeln o blir stående så några sekunder...DIREKT tänker jag: oh no, nu kommer jag cykla igenom hans fis!(Kategorin: som man känner andra känner man sig själv)

Baluns

Det dära fruktansvärda Holabaloo...där vi alla skulle bli uppsagda o så...ooops, det handlade visst bara om det projektet som utförs i hela företaget!

Men man kan ju alltid gå omkring o tro det värsta...det piggar alltid upp!

Ja, se gamlingar!

Hjärtligt

Fick chokladhjärtan igår...jag o min man fick...inte av varandra (you know, emma tvärtemot)...men av min mans mamma, som inte är lika mycket Emma som vi!

Min man fick äta upp de flesta...jag hade fullt upp med mitt halvliters glasspaket...vanilj med chokladkross!

Jobbet bjöd på bakelse...jordgubbsgrädde ovanpå vaniljkräm ovanpå tårtbotten...Jag såg direkt att jag inte gillade den...men jag testade...synd att man bara fick en!

Hett

Lite före..

.


o lite efter...Som ni ser så försvann inte bara färgen...hela hjärtat blev upp o ner!!

Katoder

Jobbet: följer man inte alla "traditioner" sen 20 år tillbaka då är det värsta Holabaloo här!

Holabaloo: mötet är flyttat från onsdag morgon till torsdag eftermiddag!

Katod: negativa...precis som dom här...bara för mötesflytten kommer det bli indragningar o uppsägningar...jovvist! Hur ska man annars tyda mötesflytten?!
Nee, jag kan då rakt inte komma på någon annan orsak...

Tänk, här sitter en emsam anod bland en massa katoder...inte konstigt man är negativ!

SVORDOMAR!!

Under tiden jag skriver inlägget här innan...har jag middagen i ugnen...känner en svag doft av bränt...inte ovanligt...finns ibland lite gamla rester kvar i ugnen som jag ALLTID glömmer torka av när ugnen har svalnat...o kommer på det när ugnen är igång o tänker då, äh det tar jag sen när ugnen svalnat...

Jaa, så luktar det bränt o inte så värst mataktigt bränt...så jag kollar bort mot ugnen för att se om de osar mkt från ugnshålet...det gööööör det inte! Det osar från ena plattan, som har en sån fin plattdekoration på sig!!!

H*** J*** F*** J*** H***J***!!!!

Jag kommer dock ihåg att INTE plocka bort den rykande dekorationen med handen! Men då finns det så många andra alternativ att välja mellan o innan jag kan bestämma mig så hinner det ryka lite mer...det blir till slut matpincetten som vinner!

Det värsta är att det är andra plattdekorationen jag bränner och jag har fått dom av en kompis som har målat dom själv...så bara förstöööör jag!

Mjukt

Jag känner mig lite som en praktikant...

Nu när min man jobbar Långtbortistan så är jag först hem...jag är också väldigt hungrig när jag kommer hem så jag får göra middagen helt själv!
Innan har vi gjort den (o allt annat tråkigt) tillsammans...stooor skillnad! Han brukar fixa dukning + ris/potatis/pasta eller vad vi nu har, så fixar jag köttbiten...om inte vi äter pannkakor, då fixar han allt!

I alla fall...praktikantbiten...nu när jag får jobba själv i köket! Nu har jag ett knappt halvår på mig att lära mig köksbiten...Like This!...för sen ska jag kunna fokusera på massa annat, samtidigt som jag försöker laga mat...Ach Du Meine Güte!

(Idag var jag godissugen (what? igen?) så jag krängde en liten Läkerolask på säkert tre minuter...)

Multiplikationstabellen

Måste ju börja räkna mammaledighet o sånt...jag vet inte så mycket om varken mammaledighet eller sånt...tur man har sina matematikkamrater kvar!

Varför lärde vi oss (jag menar, det är ju inte självvalt!) bara upp till 15:s gångertabell?

Skulle behöva kunna så mycket mer nu (för hur jobbigt är det inte att plocka fram miniräknaren...inte ens Lilla Professorn kan hjälpa till!)...

(Månadslön * 12)/ (365 * 0,8) = dagslön för en mamma
Sen fick jag info om någon sjukpenning o ettåriga barn??

Kanske ska flippa ut, leva lite på kanten o bara chansa lite?
(Jag menar jag har ju verkligen inte tid att sitta med sånt hääär! Jag har mat som ska lagas o tvprogram som ska följas!)


14.26

då gick telefonerna igång...då hade jag hunnit börja jobba effektivt 10 min innan...sen var det bara en kort stund kvar till sista rasten...

Vissa måndagar är helt klart bättre än andra måndagar!

Osynlig?

Lillchefen har gått runt o delat ut lite arbetsuppgifter...då tfnen fortfarande inte fungerar!

När hon tog rundan inom vårt lilla rum så ser man mig om man vänder sig MOT mig...hon vände sig FRÅN mig o jag har således ingen extra uppgift att utföra!

Hur länge kommer denna lycka* hålla i sig?


* lycka för den gillar att vara uttråkad!

WHY oh WHY?

Varför skär det sig? Igår när soppan var klar så hade liksom vätskan skurit sig...såg ut som beigt vatten med små klumpar i...varför?

Vätskan var vatten, lättmjölk o matlagningsgrädde...när det kokade ihop så blev det en massa skum o sen löste sig skummet inte utan det blev en grynig soppa! VARFÖR?

Blundade man när man åt så var den dock lika god som förra gången...fast det har ju att göra med att jag är lite av en magiker vid spisen...
mmm, eller hur?!

Paus

Jobbar ju med att svara i telefon..."tyvärr" funkar inte telefonlinjen just nu...har varit tyst i en dryg timme...sånt gillar jag!

Fast nu när jag berättar om det o har börjat sysselsätta mig med krävande webbspel så kommer den naturligtvis köra igång...men sån är jag...risktagare!

Departed

Var på bio igår...inte vilken tid som helst utan den som börjar halv tio...på kvällen!

Filmen heter The Departed o på väg till bion stannade vi till på Videomix för att köpa lite godis...jag nöjde mig med Krokofanter (dom ligger tre o tre i en färdig påse)...var himla sugen men väntade tills jag kom till bion.
För den som inte vet vad Krokofant är...det är sånt vitt skum i en avlång cylinder som täcks av choklad o strössel! Det vita skummet ska alltså vara mjukt o kanske lite lite segt...
Vad Krokafant INTE ska göra är att kunna knäckas...den ska INTE knastra eller vara svårtuggad! Det var samtliga tre Krokofanter i min påse o jag ville bara skrika till Videomix!

Jag skrek inte...jag fick en godis av min man för att få bort min äckliga smak i munnen...blev ännu mer irriterad när våra biogrannar PRATAR i början av filmen!! Till slut gav jag dom ondaögat...det gjorde susen!

Å så över till filmen...där de stora rollerna spelas av Leonardo diCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, Mark Wahlberg, Martin Sheen och Alec Baldwin! Samtliga gjorde himla bra ifrån sig så filmen var riktigt lyckad! Några små o snabba överraskningar i slutet gjorde filmen ännu bättre. Den var helt klart värd biobesöket men funkar säkert lika bra hemma framför tv:n...


Rent

Idag är det söndag...idag tvättar o städar vi...så ni vet att vi sköter oss! Även denna söndag...

Har redan handlat...o ätit en ask vindruvor (bara 9.95kr/ask på Maxi)...sen till middag blir det kycklingsoppa, som är sketagod!


Enligt min mamma finns det två sorters mormödrar...de som dejtar (min mammas tillhörighet)...och de som sitter hemma o virkar (inte min mamma tillhörighet)...det är en smidig uppdelning som påminner en del om den i
djurriket!

VM

Joorå...visst är det VM! Hur kan man missa det? Ja, i snabb skidåkning ja! Men det är faktiskt VM i rally också...i Sveriges eget Karlstadområde...joorå, sånt vet jag!

Min man är ju lite smått intresserad av rally...så vi sover tillsammans med min laptop på morgonen o lyssnar till SR P4 Radio Värmland...så mysigt så!


-----------------------------------------
OCH jag höll mig till druvorna!.
(fast imorse så kunde jag inte hålla mig längre så det blev ett par smakprov ur vardera påse!)

Triss

Ibland bara händer det!

Det började imorse...efter en högljudd diskussion (där jag tog på mig att vara den högljudda)...jag hade fel
o min man hade rätt...
Som tur var var det inget viktigt utan handlade om jag hade slängt provblöjorna vi fått, eller om min man hade lagt dom i sin garderob...jag hade inte slängt dom.

Nästa triss hände lite senare vid en runda i staden...jag gick in på Polarn o. Pyret...dom råkade ha rea...på saker jag ville ha...saker som passade...som dessutom var både snygga o sköna!
Bara att de hade rea på "mina" saker...det brukar annars ske strax efter jag har handlat...

Shit happens o kors i taket...då kommer alla glada känslor på en o samma gång!

Djungeldruva

Hade nästan glömt att jag redan har tryckt i mig en halv påse Gott&blandat...så jag tänkte säga att jag, som är den nyttiga i det här förhållandet...bla bla bla...

Anyway, efter en frisk promenad (gympadojjorna släpper in mycket väldigt mycket av den friska luften) till affären valde vi ut vårt helggodis (helggodis kan snabbt förvandlas till fredagsgodis o då måste ju både lördag o söndag fyllas på med mer)...

Om vi nu glömmer bort G&B så syns nedan mitt vs min mans godisval:

                
(mitt)                                          (min mans)

Jäjä, chansen att han får dela med sig är väl större än att jag ska dela med mig...o tanken räknas (även om den inte bär något vatten)!

Bildfråga

Så här såg jag ut idag när jag fick den efterlängtade frågan!


(är nu i v.21 enligt en internetundersökning)

Finally!!

Första anmärkningen på min mage!

- Har du fått en liten mage?
- Jaa!

(nu fyller jag magen med Gott&Blandat...för den har varit så duktig!)

Plupp

Idag hade jag lite tid över på morgonen...så jag fixade en pluppfrisyr, fast med annan färg!
Okej, de dära remsorna som hänger i ansiktet har jag väl inte heller...men topparna! Topparna som är runda i slutet...det är dom jag har!
Pluppfrisyren + gympadojorna = extra piffig!
Någon mer?

Jag känner mig väldigt hurtig o käck o atletisk idag...bara för jag har träningsskor...är det någon mer jag kan lura med dem?

Har fått uppläxning av kollega idag att jag minsann inte kan äta pizza (you know, den där lilla, avlånga) till lunch...jag försökte förklara att jag äter mer än det o jag blir mätt, så det är ingen fara...men för säkerhets skull (hur stavas det ordet?) fick jag en Gott&Blandat!

Slutet gott, godis gott!

NAAAAAAAAAJJ!!

Det snöar! Det ska inte snöa när det är vår i luften o fåglarna kvittrar...det SKA inte det!

Satans pikadoll!
(undrar om ens en fjärdels liter glass kan få en glad igen...)

Uttal

Denial is more than a river in Egypt.

helgerna är tillägnade godis för övriga delar av veckan nöja sig med glass. Fredag räknas till helg idag var denna veckas sista chans för glassen...i sista stund kom jag på det o det blev en vaniljglass med chokladkross!

Min lillasyster Lisa (you know, hon den flitiga(lisa) som kommenterar) äter inte godis ALLS, mycket duktigt! Undra om hon äter glass...

Bubbel?

Kan en rörlig unge i magen kännas som bubbel?

Jag hoppas...för bubbel är inget särskilt annars.

En kall...

...vårdag!
Nu när vi har blivit av med snön (den låg ju trots allt säkert en hel vecka, om inte två!) så känner man genast våren!
Lite sol och lite himmel o lite minusgrader och framför allt lite fågelkvitter (inte måsskrik alltså)...genast är vintern slut.
Å jag håller med Ross (Vänner) när han säger: "Uh Uh Uh Fine by me!" Fast när han säger det handlar det förstås inte om vårt väder utan om att det är slut mellan han o Rachel...igen!

Super!Anja!Uokk

Idag har jag lagat mat helt själv! Det blev kasslerwok...
Måltiden är toppad med sesamfrön.
Sesamfrön säljs inte i portionsförpackningar...
Inte nog med att jag lagade maten...jag diskade upp också! Tänkte först lämna det till min man...men sen kom jag på att han jobbar över o tjänar lite extra piksdaler (han är mycket kompetent på företaget)...

------------------------

Oh, på mitt jobb (där vi är 30 stycken som delar på toaletten...o vissa delar även med sig av sina könshår)...där har en kommit på att om den spräjar riktigt mycket av sin parfym så märks inte personens toalettdoft!
Men något som är jobbigare än andras toalettdofter är nog spräjer...så man kan säga att det blir en loose-loose-situation!

Trixigt


Adam kommer in i hallen...letar upp mig o meddelar min familj runt bordet att minsann ingen ska tränga in mig i hörnet...

Han tar mig i handen, har skivan i andra...o går upp på scenen...

Han håller ett hyllningstal om mig, sicken tur han fick mig...o att han är så glad att jag alltid kommenterar det han gör så han kan bli en bättre människa...

Sätter igång skivan...o mitt på scenen framför alla river vi av vårt inövade trix som ingen har haft en aning om...

Han lämnar mig på scenen...hoppar själv ner på golvet o dansar lite kallt bort till andra ändan av rummet där resten av gänget ansluter...dansar tillbaka en bit mot scenen o nickar mot mig...

Jag lyfts graciöst ner...o springer mot Adam...o vi gör det svåraste tricket, EVER!

Nu har alla i rummet lärt sig tricket o stolarna plockas bort...tricket utförs av alla...

Skivan är i slutet o Adam mimar till de sista textraderna...
now i had the time of my life
no i never felt like this before
yes i swear
it's the truth
(inför sista raden rynkar han lite på näsan samtidigt) and i owe it all to you

Putte Suajsi, släng dig i väggen!

Choklad, dop o överraskning!

Gårdagen avslutades med ett mycket gott 70-års-kalas! Det var morfar som firades och vi som firade bjöds på italiensk planka...vilken inte alls är så torr som det låter. Massor av kötter o frukter o melon o mormors egna potatissallad...o avslutningen var chokladtårta! Chokladtårta är i princip en tårta med bara choklad...o lite vaniljkräm i botten, fast den märks knappt så det är okej.


Idag var det dags för mer bjudemat! Vi skulle på kamratligt dop. Dopet hölls i en liten kyrka som liksom hade räfflade glasdörrar längst bak. Bakom glasdörrarna gjorde sig de inblandade i dopet redo...
Jag är inte den som är den utan försöker naturligtvis se igenom de räfflade glaset...men det ger inte så mycket men det ser ut som att föräldrarna (till dopbarnet) står först o ser det inte ut som att självaste pappan har något blomaktigt på kavajen? Hmm..

Ooooh, dom gifter sig!! Så innan dopningen började så blev dopebarnets föräldrar man och fru (jag tänkte väl att mamman var lite väl fin i håret för ett dop)!

Efteråt följde en glad dopmåltid och en avslappnad bröllopsmiddag...


        
    

Könsligt

Könshår på toalettringen...på jobbet!!

Räcker väl att man delar självaste toaletten med 30 pers...behöver väl inte dela med sig mer av sig själv...åååh, så äckligt!!