Lördag 19 augusti

Äntligen blev det dags att dra till Brusås för träff med moster Marianne, morbror Karl, Karin och Sven! Men innan avfärd var det besiktning. För att vi skulle klara besiktningen hade vi lämnat bilen på service veckan innan så allt var ok. TRODDE vi! Det gick inte alls för oljan läckte ut under bilen så den fick inte köras. Snopet. Som tur var kunde vi låna en bil från Ingvar och Sabine.
 
Vi kom fram till Brusås lagom till lunch så det blev vi bjudna på direkt. Bland annat en supergod hemmagjord äpplekräm! Vi satt ute och åt, tills solen gick i moln och vi fick skynda oss in från blåst och lite regn. Lite snicksnackande och sen gick vi en tur runt i stora huset och runt byggnaderna. Sen mötte Karin upp och vi snicksnackade lite till innan hon visade oss ner till sjön.
 
Fika väntade när vi var tillbaka och sen lite rundtur inne hos Karin och Sven innan vi drog oss hemåt igen.
 
Det började soligt och varmt! Det var det visserligen hela dagen men in emellan kom det stora mörka moln som kylde ner oss.
 
 
Martha hittade en gråååda!
 
 
Och vi sjön välkomnade oss flera snokar! Kia hjälpte oss till och med att dra fram en mellan stenarna, helt galen! Sen låg det en stooor snok på vägen tillbaka!
 
 
Naturen!
 
 
Smarrig fika på altanen.
 
 
Värme och fika!
 
 
Drängstuga, jag och en läckert stor snigel!
 
Karl skalade lite omogna kastanjer till Martha innan avfärd!
 

Kommentera här: