Hönsigt, mossan!

Idag blev det en dag i Ängelholm för Ella, mossan och farmorn!

Farmor kom hit efter frukost o så packade vi in oss o stack till Ängelholm. En tur i vagnen för Ella inkl sovstund medans di andre tog sig lite mat! Sen vidare till hembygdsparken för att kolla djur, mata djur och leka på lekplatsen. Ella ville genast till lekplatsen men hon fick minsann lära sig att var sak har sin tid. Så det blev lite kaniner, lite hönor, lite tuppar, lite pågåglar ... mit mehr!

Vid matningen av ankor ville såklart Ella ha brödet själv. Men hennes överbeskyddande mossa bråkade lite med Ella för brödet var typ 1 år gammalt ... men istället fick Ella en liten matsäck med russin, persikor, kex och majsbågar så till slut var ändå både mossan o Ella glada! Sen var det äntligen dags för lekplatsen! Galet mycket nytt och många barn. Ella har lite svårt med att dela vissa lekdelar med andra barn. Är det andra barnet där först står gärna Ella o väntar. Är däremot Ella först så tycker Ella att det andra barnet borde vänta (fast det alltså kanske är en stor lekställning) ... Sen var där en annan mossa som snällt visade Ella hur sandkranen fungerade och Ella tittade och lyssnade väldigt uppmärksammat och visade ingen som helst blyghet!

Bajsblöjebytning och mer lek! Strax efter kl 15 tyckte mossan att det inte var så roligt längre så då packade vi ihop oss igen och stack hemåt. Ella lekte galet bra hemma med David, dockvagnen och ALLA kökshanddukar, trasor och förkläden ...Dagens (och gårdagens) bilder ligger nu uppe på Ellas bilddagbok!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0