Grundläggande traktorkörning!

Ella slapp hostningar inatt så det var en tyst o stilla natt för både ella o hennes mossa!

Efter frukosten packade vi ihop oss o stack till Ellas morfar med familj. En solig dag så vi hoppade på studsmattan, tittade på lammen och den nya kalven. Ella o mossan klättrade upp i traktorn (avstängd) och lekte tuffa ... sen in o lekte lite där. Till middag åt Ella en tugga av en prinskorv innan hon fick sova en stund i vagnen.
När hon vaknade hade moster Sofie kommit hem från skolan men Ella var galet blyg i början för henne. Ella var inte hungrig nu heller men några gurkskivor och en halv banan kunde hon få ner iaf! Vi gick ut o lekte lite till. Nu vågade till o med Ella sitta helt själv i traktorn! Sen åkte Ella, mossan, Sofie o Inger först till kossorna nere vid Nabben och sen till en ny lekplats för Ella.

Kossorna som låg i hagen var inte på något sätt farliga tyckte Ella. Så hon plockade lite gräs som hon ville ge till dem. Tyvärr fick hon inte möjligheten för eftersom kossorna lätt kan bli lite buffliga när de ska resa sig upp så fick Ella inte gå enda fram. Däremot fick Ella sitta ett par sekunder på en kossa! Vi stack vidare till lekplatsen, som heter Minis (ligger nära Nimis). Där fanns en rutschkana som Ella själv kunde klättra upp till och ta sig ner för ... jättekul tyckte Ella!

Strax efter tre stack vi vidare för att hämta upp fassan på jobb för att få ännu mer mat i Bjuv. Där blev det kyckling o potatissallad men Ella nöjde sig med brödet doppat i creme fraiche (ibland utan brödet ...). Även physalis o ananas slank ner. Hann även med en dusch innan bara Ella o mossan stack hem (fassan o farfar ska köra rally imorgon) för välling, pyjamas och sängen! Fast mossan glömde tandborstningen ...

Bilder finns (kanske inte uppladdade än bara!) ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0