DrömmarElla!

Ella var snorig och nysig när hon vaknade idag, men det låtsades vi inte om utan stack, enligt planen, till Förskolans Dag utrustad med Ellas första matsäck (i ryggsäcken)!
När FD var slut (vid 12) stack vi vidare till Lina o Stina. Mat och lek förstås. Ingen sovning på dagen för Ella (INTE enligt plan) så på vägen hem var hon galet borta i blicken stackaren. Men hem och tvätta, äta och duscha.

I förra veckan på lekplatsen och nu ikväll när vi skulle till tvättstugan tycker Ella: Hejdå Mossan, Ella Stannar Här!
På lekplatsen när jag började gå hemåt hann jag inte många steg innan Ella hängde på. Här hade hon inte så mycket val men hon följde glatt med.
Det var galet faktiskt redan hos Lina när Ella valde att hänga på Lina o byta blöja på Stina (inne i rummet där Krumelur oftast huserar) istället för att hänga på sin mossa in på dass ...

Fröknarna på förskolan (vissa) är lite imponerade av Ella bokstavskunnande. Tydligen har dom en lära-gå-vagn där det står BRIO på och då har Ella sagt bokstäverna där! Mossan nästan spricker när hon ska försöka hålla sig från att ropa "jag veeet, visst kan hon galet mycket"!Fler bilder finns på ellas bilddagbok ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0