Ta bort räven?

Imorse när Ella satt på pottan och läste boken om djuren sa hon flera gånger "bått äve" vilket Ellas mossa bara kunde få till att Räven skulle Bort. Boken innehöll inga rävar och vi pratar väldigt sällan om rävar ...
Jag försökte härma och förstå men ikke. Ella blir sketasur. Till sist ringer vi fassan fallifall han har hört något om Bått Äve men det hade han tyvärr inte. Medans mossan pratar vidare med fassan öppnar ella boken och pekar på fler Bått Äve ...

BOKSTÄVER?
Jaa, Ella blir glad över att vi trögfattade äntligen fattar! Och visst är boken full av bokstäver!

Resten av dagen spenderades med Lina och Stina. Stina har bland annat en hemmamålad stol som Ella en gång har bitit i och gjort märken samt att färgen flagnade ... den bet Ella i idag igen och mossan sa till att det fick Ella sluta med. Efter ett antal upprepningar frågar mossan ella vad mossan säger när ella biter. Ella svarar "Sleuta" (lite halmstaddialekt) som att hade jag ingen koll eller. Då kan ellas mossa inte hålla sig utan skrattar jättemycket och ella får ett sånt hjärtligt skratt och skrattar hon med.

Sen skrattade Ella ännu mer när mossan kallade Ella för Busiluran (vanligtvis kallas ella Tussiluran). Nu låter kanske Ellas mossa som någon galet rolig människa ... men det är mest tur.
Det var en hel del ilska i ella idag också ... som gick ut över hennes mossa!Fler bilder finns på bilddagboken (om inte nu så strax)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0