Rekordeliga Ella!

Tror (!!) det var i torsdags som Ella visade att hon kunde snurra. Vi har inte gjort det här hemma något så det är nog på förskolan, kul iaf!

Idag sov vi till strax innan 8! Vanligtvis vaknar vi runt 7 o har då 1,5 timme på oss innan vi ska klä på oss för avfärd mot förskolan. Men vi hann idag, på bara en halvtimme. Skippade vällingen o hoppade direkt ner i matstolen. Blev lite mindre att äta, hon var inte så hungrig men en halv macka o en yoghurt funkade fint!

Lisa hängde med till förskolan men stannade på utsidan när jag gick o lämnade in Ella. Hon blev ledsen men böjde sig själv mot David när han kom, så det var inte det hysteriska skriket. Enligt Lisa så hade Ella slutat gråta när hon kom till fönstret men började förstås sen igen när vi vinkade av ... jaja, det går åt rätt håll iaf!

Vid hämtning följde Lisa med in. Fullt med folk på insidan för det pågår nog en ny omgång inskolning.
Vi gick till lekplatsen o Ella o Lisa stannade kvar där medans jag gick hem o vilade lite. Adam har kvällsmöte idag så det blir en heldag med Ella!

Dom kom in 20 minuter senare och lekte vidare inne på rummet. Sen var det dags för middag innan Lisa skulle med tåget. Ella totalvägrade ... så det blev inget för henne. Men det funkade bättre på kvällen när det var dags för gröt!

Kvällsaktiviteten Duschning pågick en hel timme men då inkluderas smörjning också, så kvällen gick fort. Läste BabaRRR (skånskt 'r') innan det var dags att plocka undan o lägga sig.

Ella gillar ju att kasta nappen. Adam har 2 gånger testat "Nu ska Ella sova" när han har gått in o gett nappen till henne och det har funkat. Idag testade jag ... än så länge verkar det har funkat!
Två långfilmer håller på att laddas upp på Ellas youtubesida ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0