Kramiga Ella!

Igår var en riktig tråkdag för både mossan o ella. den ena skrek o den andra blev irriterad och så snurrade de runt så ... väldigt ogivande!

Idag däremot! En riktigt solskensdag som nästan började med ett samtal med mormor och ella berätta om rallybilarna Lancia, Ford och Fiat och som Ella kan berätta att de körs av Marko Allen eller kalle grundell! Sen lite kiss på golvet för mossan var lite långsam med att ta på blöjan men ella stod snällt still medans mossan sprang fram o tillbaka med trasan!

Sen stack vi iväg till morfar med familj! En sprudlande Ella i bilen som såg bussar (gula o gröna), traktorer, hästar och vindkraftverk! I bilen har vi ett litet fack bakom handbromsen, däri ligger parkeringspengar o det facket vill ella ibland titta i. mossan lyfter då på locket o så tittar ella ner. Idag tittade hon ner o sa som vanligt Pengar fast idag hade hon ett skånskt R på slutet så det lät mer som Pengarrr!

Framme. Då var det i princip bara Kramas med ett o annat Mossan i säkert 20 minuter innan hon kunde släppa det. Morbror Fredric var hemma men han blir ella väldigt blyg för fast morbror Fredric försöker va snäll o leka med Ella. Morfar går lite bättre såpass att hon kunde följa med honom själv till ovanvåningen.
Inger funkar ju bra förstås. Och Sofie, men sofie var i skolan o kom senare. Men när sofie kom, så fantastiskt!

Sen såg vi på lammen. Stort framsteg! Lammen bor i ett stort traktorskjul med massa traktor till grannar så det är läskigt där men idag släppte hon taget om mossan lite o vi kunde även gå in till lammen. Fast egentligen är det nog fåren (tackorna) som är läskiga med sina utstående ögon och sina bröööööl. Men men framsteg. O så tog vi en runda inom kossorna och de små små kossorna (även kallade kalvarna).

Mat, fika o lite sovning (för både mossan o ella) mellan leken. Sen var det dags att åka hem o hämta fassan för en shoppningtur på maxi.

Hem o äta grillad kyckling med pommes! Ella gillar pommes!

Bilder o filmer från dagen finns på sina ställen ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0