Hemma - var ligger det nånstans?

(rubrik = duvemålalåttext)

Dagens förskolelämning var helt utan tårar och i princip utan HejDå! Galet bra gick det idag. Vi känner till bakslag men nu vet vi att det går och har det hänt EN gång ...

Efter förskolan skulle det bli lite färgshopping och lite matshopping med Kajsa. Mossan hade tänkt helt galet och Kajsa kunde inte shoppa enligt planerna så det blev nya påhitt. Eller nae, det blev samma påhitt fast utdraget. Shoppa färg och sen en runda på Väla ... som blev utsträckt till Ikea för där kan man få blöja vilket ella behövde efter sin bajsning i mitten av välas soffor!

På Ikea blev det förstås lek på barnavdelningen och Ella utropade en del "sån hemma" vilket betyder att sån finns på förskolan. Men lite kul att hon kallar det hemma! Sen kommer hon ihåg den lilla foodcourten som finns på väla, att hon får sitta i vagnen där och äta lunch ibland så det påpekar hon varje gång hon går förbi. Inte nog med det! Åkte förbi Burger King där vi kan ha ätit en o annan familjemiddag ... DET kom Ella ihåg och då åkte vi ändå bara förbi i bilen!

När vi kom hem var fassan hemma redan och vi åt middag. Sen stack mossan iväg med kajsa o handlade medans ella o fassan duschade o fixade kvällningen.

Nu - ella ligger o kastar nappen från sängen!Galet fina bilder på ellas bilddagbok!

Även film är på gång ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0