Föränderliga Ella!

Lämningen på förskolan tog ett stort kliv framåt! Ella blir lite gråtig när vi kommer fram o det ökar lite hela tiden medan vi tar av henne ytterkläderna men efter det ... då brukar hon vilja bli buren in. Men idag ville hon gå själv (medans hon pratgrät) o väl inne på avdelningen ville hon kramas men sen ner igen. Så det är bra!

Vid hämtningen var hon också himla glad och ivrig att berätta att fassan jobbar o något om vagnen. De hade varit ute en stund idag och bland annat sett en traktor och en häst.
Sen undrade Lillemor om vi kunde tänkas ändra dagar för Ella från tis-tors till mån-ons. Jag sa ja och så hoppas jag att Lina o Stina kan träffas på torsdagar istället!

Efter förskolan stack vi direkt till Totta o Adam och strax efter kom Elin. Jag somnade i soffan medans Ella läste bok med Totta. Lite mammig där men gick med Totta upp på ovanvåningen. Sen kom fassan o de tog bilen hem.


Förresten. Igår när vi körde Lisa till tåget såg vi havet från bilen o Ella repeterade Bada Havet Sommar, om o om igen och till sist "Liiiiisa, Bada Havet Sommar". Det är första gången hon självmant har påkallat någons uppmärksamhet (borträknat Mossan Kramas som liksom är lite mer som ett uttryck)!

Mossan kom hem precis innan läggdags. Har hunnit med ett par nappkast och även två "dags att sova". Just nu ligger hon o säger bokstäver ... får se om nappen kastas igen.

Inga bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0