Ella är lös!

Jaa, i maugen! Det rinner ... man kanske råkar doppa fingrarna i det när man tar av byxorna? Så det blev iaf att Ella fick stanna hemma idag. Vi har haft det himla mysigt dessutom. Ledsen ibland men inga utbrott!

Utbrott - såna man kan få när man ska äta om inte det dagliga rutinerna följs, som t.ex. att Ella får sin mat några minuter före oss andra!

Så sammanfattningsvis: Ella är jättemysig med mossan under dagen. Fassan kommer hem och Ella blir värsta gnällspiken. Ella är jättemysig när hon duschas av fassan.
Så var för sig går det bäst med Ella! Mmm, det är så att man lockas av skaffa syskon till Ella ... eller som Ella skulle säga "Ente Najj".


Ella har lärt sig att skaka på huvet till Nej. Det ser rätt roligt ut för det är inte jättetydligt och hon får liksom anstränga sig för att föra huvet fram o tillbaka.

Bilder har tagits men kameran har glömts i Ellas rum. Av någon trevlig anledning så verkar det som att Ella har somnat utan ett endaste nappkast eller gråt ... så jag vågar inte hämta kameran. Men det är det värt!

Fördel med sommartid: Ella sover till kvart över ÅTTA!

Det här lyssnar Ella på på sin You Tube:
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0