Zlatan!

Häromdagen började Ellas mossa sjunga på Zlatansången. Så letade vi upp den på Spotify och Ella fick lyssna. Möjligtvis hör hon att det är ett barn som sjunger ... men tycker iaf att den är sketabra! Vi kan lyssna på BARA den JÄTTELÄNGE!

Sen har Peppe (fassans kusin) varit här två gånger denna veckan. Så när han var har idag, för andra gången på kort tid, så var ju Ella knappt blyg alls. Ev blyghet försvinner om bara gästen är lite intresserad av att höra om bilarna utanför ... sen var det mycket som Peppe skulle höra och se! Han fick till o med följa med Ella till hennes rum och leka där och efter duschen skulle Ella visa upp sig i handduk ... Peppe this o Peppe that, hallå där, MOSSAN då?!

Ellas mossa tycker inte att vi är så aktiva men när Ella som idag (när vi inte har något inplanerat) undrar var vi ska åka idag ... ja då kanske vi ändå gör en del. Fast det liksom är aktiviteter som mossan inte ser som roliga ...

---
Ella har sett fler rosa plagg, på andra barn, som hon vill ha ...

Så i veckan var Ellas mossa på gekås i hittade rosa foppatofflor till Ella, score! Men nej, det är något med dem som gör att Ella inte vill gå med dem ... mossan försöker övertyga med färgen, men den lätte går hon inte på!
---
När Ella var och hälsade på hos Inga (fassans farmor) fick hon frågan vad hon önskade sig. Ella svarade: En grön cykel med hjul!
---
Annars är det fortfarande "marianne" och "malmö" som domininerar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0