Vi vill ha körv körv körv!

Det blir inte bättre än vad man gör på sig ... det hör man ju titt som tätt! Så vi får väl försöka ta tag i det här igen.

Idag började väldigt tidigt (runt 02, 03 o 04) med att Ella kastade ut sänggrejerna utanför sängen ... så efter dessa aktiviteter tänkte ju mossan att nu får hon minsann väcka Ella vid halv åtta! Oh no. Ella väckte mossan 07.20. Så det blev en tidig dag men så var Ella också väldigt väldigt trött redan strax innan elva. Så det blev en tidig sovning för Ella.

Medans Ella sov klurade mossan på middagsalternativ. Det blev en runda till Ikea och deras körv! Så när Ella vaknade vid 12 packade vi ner Ellas vattenflaska o stack iväg. Ella o mossan delade på tre korv-o-bröd. Vidare över till Väla för att kolla skor till Ella. Chansade först på HM o där fanns två par som passade + ett par shorts. Ella gillar att gå i affärer o pilla på alla fina saker och för att locka henne därifrån säger man "kom går vi till kassan o betalar" och Ella blir glad och frågar om det blir "påse och kvitto". Jojjomen! Smidigt värre.

Sen skulle vi bara en runda in i en "riktig" skoaffär. Där fanns inga bra skor ändå men däremot en jättekul klättergrej. Eftersom vi där inte skulle betala något så blev det liksom inget kul att gå därifrån. Så bråkade vi om det ett tag ...
Så för att vi båda skulle bli glada så gick vi bort till Nyckelservice o tittade på deras fina nycklar med bland andra hela familjen Simpson på!

Sen lite till fram och tillbaka innan fassan ringde o sa att vi kunde fixa lite godis! Då tog vi oss hela vägen bort till Tasty House (fast nu hade vi faktiskt hämtat en kundvagn så att Ella liksom blev på ett ställe) och Ella fick eget godis med russin, torkade aprikoser och torkad melon! Galet gott fastän aprikosen var lite seg.

På väg tillbaka till bilen träffade vi på Noel från förskolan. Möjligtvis var mossan mer exhalterad än Ella!

Hem o fördriva tiden tills fassan kom hem och sen var det att fördriva tiden ÄNNU MER! En trött Ella och dagen kändes himla lång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0