Svettigt värre!

Medans fassan satt i en vallokal hela dagen (sitter där fortf) så spenderade Ella o mossan den mesta av tiden i soffan med kuddar, napp och filt!

Ella hade feber. Mossan gillar varken att ta tempen eller stoppa upp stolpiller på Ella men när Ella till slut var riktigt het gjordes ett rumptempförsök ... innan de tre minutrarna hade gått var Ellas temperatur uppe i 39,4 grader. Det blev ett stolpiller också.
Ingen av dessa aktiviteter uppskattades av Ella. För att få tiden att gå under tempningen började mossan att räkna sakta sakta. När jag hade kommit till seeeeeeeeex fortsatte Ella själv i rysligt snabbt tempo med sjuåttaniotio!

Ella piggnade till lite o orkade en yoghurt iaf. Sen kom även fassan hem på en liten rast. När han sen skulle gå igen tog mossan på Ella kläder och vi gick ut en runda. Först matning av ankor och sen lite mer gaturitning. Ella tröttnade o ville hem o mysa i soffan. Mossan ville vara ute så vi kompromissade ... Ella fick mysa i vagnen.

Mossan kände sig äventyrlig och tog en alldeles ny runda och hamnade mitt framför vallokalen ... så Ella har nu varit med om sin första röstning!
Där efter hittade vi en ny lekplats som vi lekte lite på innan Ella blev trött igen och vi gick hem.

Efter att vi kom hem försökte vi hitta på lite aktiviter utanför soffan så att Ella skulle bli riktigt trött till kvällen.

Men iaf.

Ella har under eftermiddagen/kvällen upprepade gånger velat bli blåst på rumpan (blåser gör vi ju när vi har ont någonstans) ... är det kanske för tempen och de två supparna? We don't know.

När Ella skulle lägga sig la vi henne som vanligt i sängen men hon kom inte riktigt till ro. Då gick hennes päron faktiskt emot sina principer och plockade upp Ella så att hon fick somna i soffan! Sen stack fassan till vallokalen och mossan visste inte riktigt hur jag skulle hantera en sovandes Ella i soffan. Men till slut kom jag på en grej ... jag lyfter in henne i sängen igen!

Bilder finns ... men det kommer upp senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0