Snorungar!

Ella fick sova ut idag och vaknade av sig själv kl 8!
Mossan tog en bild av Ella på morgonen för att försöka fånga självaste snorungen på bild ... men bilden visar inte Ellas sanna bild, tyvärr?

Vi tog ingen temp idag utan kände oss fram att det kändes bättre idag iaf. Fassan hade tagit bilen idag så efter alla morgonbestyr packade vi ihop och tog bussarna till fassans jobb. Galet spännande! Framme hos fassan var det lunchdags så vi åt också. Magnus, fassans kollega, försökte få lite kontakt med Ella ... men antingen ignorerades han totalt eller så följdes det av ett 'kramas'.

Annars är nog dagens ord: Malmö (i olika versioner)

Efter lunch tog vi bilen och stack till morfar. Morfar jobbade men Inger var hemma! Lite djurtittande och sen iväg för att räkna lite djur i hagen. I ena hagen fanns det 11 kor (-typ) och i andra hagen skulle det finna runt 30 får (-typer) men fåren hittade vi inte. Mossan gick med Ella på armen och letade ... Ella gnällde! Så möjligtvis hade vi fåren i närheten men vi liksom skrämde hela tiden iväg dom?
Vi antog till slut att djuren ändå fanns där så vi åkte tillbaka för en fika. Då kom även Sofie hem!

(förresten, igår ville Ella inte ens äta russin ... men det gick idag, säkert fem stycken)

Lite lek och sen iväg igen för att hämta upp fassan på väg hem. Även Magnus fick följa med i bilen och nu började vi snacka lite bilar istället och Ella kunde även svara på magnus frågor, stort framsteg!

Till middag blev det falukorv och gurka (för Ellas päron även makaroner)!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0