Pink Ladies!

Vet inte om jag har sagt det men häromdagen på lekplatsen var det en tjej som hade en rosa jacka. Inget vi kommenterade men Ella sa själv: Ella ha den rosa jackan.

Mossan försökte byta samtalsämne men Ella upprepade det ett par gånger. Hon har även påpekat det senare om flickan med den rosa jackan. Och så har det varit något mer ... men konstigt nog har jag glömt det!

Jaja.

Idag har vi matat ankor, varit och handlat, ritat med gatukritor och så har vi ätit i några omgångar!

Igår, midsommar, var vi först hos Ellas farmor och farfar. Roade oss och blev förstås uppassade med mat och uppmärksamhet! För Ellas det är det nästan bara farfar numera. Men så lyder ju farfar Ella också!
Sen på eftermiddagen skulle fassan titta på fotboll så då lämnade vi av honom och åkte hem. Ritade lite på parkeringen och lekte lite i bilen. Så ringde Kajsa och sa att vi kunde komma till Gamlingarna så skulle vi gå och kasta sten i havet ... så då packade vi snabbt in oss i bilen igen och stack iväg. Sen stannade vi där till strax innan kl 18 då vi åkte hem för gröt och kvällning. Precis när det var dags för duschningen kom fassan hem från fotbollen ... sicken tajming!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0