Valborg? Nope, torsdag!

Japp, torsdag är ju dagen med Lina o Stina (o kaninen Krumelur)! Dagen till ära satte mossan på sig två hårspänne men kära nån, det är klart att Ella också ska ha klämma om hon vill ha det! Två stycken till o med blev det ... först en som ramlade av o sen en till!

Kaninen Krumelur klappas fint på. Både på ryggen, örat och lite väldigt nära ögat ... o så en liten klapp på nosen. Mossan håller på att skita på sig ... Ella har ju ingen aning om hur livsfarligt det är med djur!! Det är skönt att Ella iaf har en inbyggd rädsla för spindlar och myror ... för mossan visar aldrig sin rädsa, mossan rent av skrattar åt alla rädslor?

Hela dagen spenderades i trädgården med matande av fina blad till Krumelur, gungande, tvättning, lek och allmänt lyssnande på Lina. Bland annat sa Lina "fettet dallrar" i en lång utläggning men just "fettet dallrar" fastnade hos Ella och det som fastnar ska ju upprepas! Det låter roligt.

Middag och sovning ute i solen också. Medans båda barnen sov så åt mossan o lina middag ... win-win situation!

Framåt eftermiddagen blev mossan stressad så vi packade snabbt ihop o stack till Maxi. Handlade inför finbesöket till helgen och stack hem. Ella tryckte i sig ett päron på balkongen och vi packade om väskan på nytt för att sticka till en grillkväll i bjuv! Fast först inom kajsa ... som en liten övning inför morgondagens övernattning.

Kajsa bjöd på lekplats! Roligast var det nog för Ellas päron som lekte på den nya fina lekplatsen! Men det är glada miner när vi pratar om Kajsa även utan lekplats så det ska bli spännande! O så har ju Ella en alldeles ny, fin och röd resesäng som vi ska ha med oss.

O så Bjuv! Hela familjen + farmor, farfar o Inga! Vi kommer dit vid 17.30 o Ella borde vara hungrig. Det är hon säkert men det är inget som märks ... Ella leker på medans päronen leker att dom är på restaurang o väntar på mat! Ella knör sen i sig korv o ugnsbakade grönsaker ... Mumsigt! O så lek och bad på det. Fast sen kom en idiotisk mc-förare och gasade på galet mycket. Det är nog bland det hemskaste Ella vet och hon kan inte snabbt nog komma upp i någons famn.

Hem igen, välling och tandborstning och skutt ner i sängen!

Bilder o film finns ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0